< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bebekhamsi53 -- 20 Temmuz 2023; 11:42:3 > |
Eczacı hocalarım buraya
-
-
internetteki yorumlara göre hepsi aç, tanıdığım ve gerçekte gördüğüm eczacıların çoğu mercedes’e biniyor.
-
Şu an zengin olan eczacılar eskiden güzel yerlerde eczane açmış ya da babadan kalma dükkana sahip olanlar zaten.Yeni kanunla her yere eczane açılmıyor,boş yerlerde hep küçük ilçeler.O yüzden açız diyorlardır -
Up
-
Ben açıkçası serbest eczacılıkta ziyade endüstri eczacılarının ve akademisyenlerin durumunu merak ediyorum -
Endüstri eczacılığı diye bir şey kalmadı neredeyse, sektör tamamen mühendislerin ve kimyagerlerin eline geçti. Akademisyenlik bu ülkede sadece tanıdıkla oluyor ki artık tanıdık değil tanıdıklar kapışması seyrediliyor. Hangimizin çükü daha uzun yarışı..
-
Boku yedik o zaman -
Öğrenci olarak söyleyeyim iş sıkıntın olmaz kendi eczanen varsa 50 de kazanırsın 500 de -
Sizce kimya sevmeyen birinden eczacı olur mu -
Ben de kimya sevmeyerek girmiştim bölüme fakat şimdi organik falan çok ilgimi çekmeye başladı
-
Hocam kendi eczanemizi açmak biraz sıkıntıymış diye duydum devir ücretleri çok pahalıymış kura olayı da varmış. Hastane ecz atamaları ne durumda oraya iyileştirme falan yaptılar mı bi de akademisyenlik vs nasil -
Hocam sayısal derslerden en az ilgimi çeken kimya. Kimyada tek sevdiğim diyebileceğim kısım da organik kimya. Sıralamam beklediğimden çok daha kötü geldiği için yazsam yapabilir miyim diye kara kara düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir? -
İlerde hastanelerde atamaları arttırırlar diye düşünüyorum kendi eczanen konusundaysa eğer açmak istediğin yer doluysa sıraya giriyorsun ,sermayen varsa direkt güzel bir yerden devir de alabilirsin
-
Yani ben bölümü baya sevmiştim siz naparsınız bilmiyorum hangi meslek size uygun ilerde yapabilirsiniz bunlara bakmanı öneririm
-
Şahsen bölüm benim çok ilgimi çekti ama iş imkanları yüzünden korkuyorum -
En kötü para biriktirir eczane açar veya devir alırsın iş sıkıntısı çok olmaz bence
-
Parayı nerede biriktirecegiz hocam orası biraz sıkıntı. Benim yabancı dilim epey iyidir ingilizce almanca .. akademisyenlige de hep ilgim vardı ama eczacılıkta duru lar nasıl pek ogrenemedim -
Akademisyen sıkıntısı varmış diye duymuştum olunabilir ama ben düşünmüyorum
-
Yazmayın aga bu bölümü eşşek gibi hamallık yaparsınız. Bak buradan bak kontejyanlara üstelik sizler mezun olana kadar hiç kalmaz. Eczane işi eskiden iyiydi şimdi yazılmaz. Eczane sahiplerinin bedava köleliğini yaparsınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X