Şimdi Ara

Eczane harcamalarının %20'si Turuncu Ekstra’dan iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turuncu Ekstra’dan emeklilere özel, ING Banka Kartı ile 31 Mart’a kadar yapılacak eczane harcamalarına aylık %20 nakit iade, toplamda 60 TL nakit iade kazanma fırsatı sizi bekliyor.

https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/kampanyalar/eczane-harcamalari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Emekli ilaç aldığında maaşından otomatik kesilmiyor mu ?
    Ödeme yapmıyor bildiğim kadarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığa [emeklilere özel] şeklinde bir ibare koysaydınız herkes girip bakmak zorunda kalmazdı.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yılbaşından itibaren ödeme yapıyor, sgk bir kısmını karşılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SGK reçetesinde üç çeşit ödeme çıkartıyor devletimiz sağolsun.
    Birincisisi muayene/reçete parası. Bu emeklide maaştan kesilir, çalışan eczaneye öder. SGK eczaneden ay sonu topluca tahsil eder (alacağından düşer)
    İkincisi katılım payı. Emekli %10 öder ve maaşından kesilir, çalışan eczaneye öder
    Üçüncüsü fiyat farkı. Emekli /çalışan farketmeksiniz ilaç alırken eczaneye ödenir. Özellikle son ilaç zammından sonra fiyat farkları daha da arttı. Eskiden fiyat farkı çıkan ilaç sayısı iki elin parmaklarını geçmezken şimdi fiyat farkı çıkmayan çok az ilaç var malesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün nöbetçi eczaneden alışveriş yaptım ama yatmadı bugün iadesi. Ne oldu anlamadım. Bir önceki ay 1000 TL alışveriş yapmış olmak mı gerekiyordu acaba ya da kampanya şartlarında "Kampanyadan sadece hedef kitlede yer alıp kendisiyle kampanya iletişimi yapılan ve Turuncu Ekstra programına dahil olan emekli maaş müşterileri faydalanabilir." yazıyor yani kişiye özel mi bilemedim. Ama kişiye özel kampanya ise eğer neden herkese açık olarak internet sitelerine koymuşlar?

https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/kampanyalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.