Arkadaşlar ayt Edebiyat'ı Harun Ardıç'dan dinlemek istiyorum fakat videolari 6 yıl öncesine ait. Edebiyat'ı buradan çalışsam sıkıntı olur mu? Çok mu eski sizce? Edebiyatta çok fazla değişiklik oldu mu?
Up aynı durum
+1
harun ardıç'ın tüm videolarını izledim, sıkıntı yok.
Tom Ellis
kullanıcısına yanıt
Hocam kadir gümüşü izledin mi
sıkıntı olmaz sadece cumhuriyet döneminin yakın tarihine bakarsın onlar eksik olabilir
harun ardıç kim bayadır ismini duyuyorum anlatımı nasıl rüştü hoca izliyorum ama sblerde daha ayrıntıya giriyor
Edebiyat bir tarihtir.Eski bir şey zaten ben oradan dinledim.Bana youtube mecrasında kaç tane önünde bir şey olmadan tak tak tebeşirle tahtaya yazıp gerekli ayrıntısına kadar anlatan hoca sayarsınız bence max 2 3 kişidir 1 tanesi bu adam işte.Bu adamı dinleyeceksin hocam alacan eline limit sb tak tak vurup geçecen sonra sınav zor gelsin diye dua edecen bu kadar.
:)
ScathS
kullanıcısına yanıt
pek izlemedim çünkü bana aşırı sıkıcı geldi..
Tom Ellis
kullanıcısına yanıt
Anladım hocam şu kitapları hangi sıra ile çözeyim Limit paraf 345 sarmal
ScathS
kullanıcısına yanıt
Hocam kalan surede o 3 kitapta bence cok agir paraf edebiyat 600 sayfa falan bildigim kadariyla Limit de agir ama gelistirdiginu duydum 345 i kendim cozuyorum yorum agirlikli sorulari biraz kafa aciyor ama fena degil Bence hepsini bitiricem diye kendinizi hirpalamayin tabi yine de siz bilirsiniz
ScathS
kullanıcısına yanıt
once 345 diger ikisi sana kalmis
Tom Ellis
kullanıcısına yanıt
Hocam siz de çözüyordunuz hatırladıgım kadarıyla sarmal ve paraf yanlısta olabılır ama siz hangi sırayla cözüyordunuz
Vay be harun ardic, oldlar bilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme