Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Edebiyata İlgili Sayısalcının Sıralaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    T:39d 1y
    M:38d 2y
    S:38d 2y
    F:34d 6y
    YGS-5:640
    YGS-6:1680

LYS
    Mat:45d 5y
    Geo:27d 2y
    Edeb.: 46d 8y
    Coğ.:20d 4y

AOBP:71-72 gibi bir şey gelir.

Sizce bu puanlarla TM-1 ve TM-2 sıralamam nasıl olur, yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü TM puan hesaplamalarından hiçbir şey anlamıyorum. Şimdiden teşekkürler...

Başlık için kusura bakmayın, biraz insan girsin diye öyle yazdık tabelaya. Sabah baktım bir durumu yok yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ismail Vilehand

YGS

LYS

Sizce bu puanlarla TM-1 ve TM-2 sıralamam nasıl olur, yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü TM puan hesaplamalarından hiçbir şey anlamıyorum. Şimdiden teşekkürler...

Başlık için kusura bakmayın, biraz insan girsin diye öyle yazdık tabelaya. Sabah baktım bir durumu yok yani.

aobp nin 71-72 gelmesi çok ilginç bu sene mi girdin sınava?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realchaosx

quote:

YGS

LYS

aobp nin 71-72 gelmesi çok ilginç bu sene mi girdin sınava?

Eskiye göre öyle hesap etmiştim. Yenisini hesap edemiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 60 üzerinden hesaplanıyor diploma notunu önce 5 sonra 0.6 ile çarpıp bulabilirsin obp bu şekilde aobp ile ilgili yasa daha geçmedi bu şekilde giderse yalan olur zaten.
  • quote:

60 üzerinden hesaplanıyor diploma notunu önce 5 sonra 0.6 ile çarpıp bulabilirsin obp bu şekilde aobp ile ilgili yasa daha geçmedi bu şekilde giderse yalan olur zaten.

O 52 zaten hocam, ama bir umut aobpyi bekliyoruz işte. Kusura bakma, kara cahil gibi gözüktüm böyle obp bilmez, aobp bilmez halde :D

• Tam hesaplamadım ama 400-700 arası bir şey olursun

• hayvan gibi ygs yapıyorsun potansiyelin var neden tm den giriyorsun onu anlamadım,o mühendislikler hiçmi ilgini çekmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40k MF mezun sınav yorumu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • google dan artama yapabilirsin.hesaplama motorları var.

en güncel haberler için;
    www.haberlervegazeteler.com
  • quote:

quote:

60 üzerinden hesaplanıyor diploma notunu önce 5 sonra 0.6 ile çarpıp bulabilirsin obp bu şekilde aobp ile ilgili yasa daha geçmedi bu şekilde giderse yalan olur zaten.

O 52 zaten hocam, ama bir umut aobpyi bekliyoruz işte. Kusura bakma, kara cahil gibi gözüktüm böyle obp bilmez, aobp bilmez halde :D

usta açıdersanesi'nden yaklaşık ham TM puanlarını kendin hesap edersin
    bulduğun puanları da 2011 yığınsal ham puan dağılımından karşılaştırarak yaklaşık sıranı bulursun
    diploma notun da muhtemelen bir kaç bin ileri atar
  • quote:

quote:

netlerini görünce şaşırdım noluyo dedim aobp de 60 üzerinden onu duymamışsın sanırım orda bi karışıklık olmuş :D
  • Adam acayip ygs yapmış daha hukuk düşünüyo :D TM'ciler bile hukuku bırakıp pdr yazıyo artık..Hukuk esnaflık gibi bir şey..yetenek işi.. Keşke mühendislik felan düşünseydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oflanoff -- 25 Haziran 2012; 21:50:06 >
  • @AvantiLazio
    LYS-2 kötü diyen yok, o da kendi çapında güzel elbette. Ancak birkaç istediğim yer olmazsa, gidip Moleküler Biyolojiydi, Kimya Mühendisliğiydi falan okumak istemiyorum.

@realchaosx
    Bir an kendimden utandım

@oflanoff
    Hukuk düşünmüyorum, ayrıca her mühendislik de herkese gitmez işte. Severek yapacağın iş var, sevmeyerek yapacağın var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.