Şimdi Ara

EDIFIER R2000T MÜ? CREATIVE GIGAWORKS T3 MÜ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
1
Favori
11.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • by_guitar

Creative X-Fı Surround 5.1 Pro Harici Ses Kartı

bu kart nasıl işimi görür mü gösterdiğin kartmı iyidir bumu iyidir

pek anlamıyorum biliyorsun

bu söylediğim creative kart bugun limangoya gelmiş 160 liraya düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megalomanyag

by_guitar

Creative X-Fı Surround 5.1 Pro Harici Ses Kartı

bu kart nasıl işimi görür mü gösterdiğin kartmı iyidir bumu iyidir

pek anlamıyorum biliyorsun

bu söylediğim creative kart bugun limangoya gelmiş 160 liraya düşmüş.

Kötü ses kartı diyemem ama senin sistemin için gereksiz bir sürü özellik barındırıyor...Bu kartta stereo ses sağlayacaktır ama şahsi görüşüm sadece stereo belki bu karttan daha performanslı ve daha ucuz ürünler bulman mümkün olabilir araştırmak gerek...Ama ileride evi disco ya cevirmek yada sistemine takviye yapmak istersen bu kart üzerinde bulunan harici sub ve rear girişine belki bir sub alıp bass performansını arttırabilirsin(elektrik masrafın artacaktır :D:D) ..tabii ben creative in bu ürünü hakkında net bilgiye sahip değilim..kullanan arkadaslar yardımcı olursa daha iyi olur performans acısından...170 Tl ye mutlaka onboard ses kartından cok daha iyi performans verecektir...Ama açıkcası creative in üst seviye donanımları F/P olarak pek tercih edilecek ürünler değiller.. Enine boyuna araştır ve öyle al..vatan'da her daim(stoklarında) bonus ve axess e 5 taksit 174 Tl etiketle mevcut.. 10-15 Tl ucuza alayım diye acele etme :)

• limangoya üyeliğin varmı bilmiyorum.
    eğer imkanın varsa orayada edifier markası gelmiş tech bölümüne bi göz atabilirmisin

aldıgım fakat daha teslimatına başlanmayan R serisi stütyo monitörler dışında birkaç modelde çok dikkatimi çekti. halen bazen hata mı yapıyorum kendi evime geçince müziğe fazla zaman ayıramazsamda ailemle film izlemek içinde kullanabileceğim hem dijitürk decodere bağlayabileceğim hemde dvd playere bağlayabileceğim müziğin dışında film içinde kullanabileceğim bi ses sistemimi alsam diyorum. çünkü sonucta ucuz değiller madem girip masraf edecez çok yönlü birşeyler mi alsam diyorum. şu iki model çok dikkatimi çekti ve çok şık duruyorlar.

Edifier S330D 72 Watt RMS 2+1 Beyaz Hoparlör Optik/Koaksiyel/Analog Bağlantı

Edifier DA5000PRO 108 Watt RMS Profesyonel 5+1 Hoparlör

da5000pro kaba olabilir ve belki o kadar yüksek seste dinleyemecem evimde ama Edifier S330D çok şık duruyor özellikle beyazı 36 W sub dışında her birinde 2 inç yine ipek diyaframlı twet ler varmış. fiyat olarak az bi mebla r2000t ye göre pahalı olmasına karşı eksisi yok artısı var gibime geldi? bu konuda yorumun nedir?

hem belkide multimedia speaker olarak ilerde dijitürk yada dvd playere bağlarsam ses kartına ekstra masraf yapmadan iyi bir ses alabilirim gibi.

benim r2000t dışında bu iki model hakkında ne düşünüyorsun artıları eksileri neler olur.

biliyorum bana sen halen ne istediğini bilmiyorsun diyorsun ama kararsızım

evlilik aşamasındayım o yüzden çok masraf yapmak istemiyorum ama aldıgım şeylerdede almısken iyi birşey olsun şeyi var bende herzaman. planım şu 1 sene var evlenmeme şuan ailemle yaşıyorum ayrı bi odam var çok küçük değil güzel bi oda bir sene laptopuma bağlı olarak daha ağırlıklı olarak müzik için kullanacam. evlenip evime geçtiğim zaman ise dediğim gibi led tv im ile kullanıp daha çok film için kullanacağım.

artık bu şeye karar verip kafamı rahatlatmak istiyorum belki bir haftadır düşünüp araştırmaktan artık başım ağrıdı ve uyku düzenim bozuldu. kurtulmak istiyorum ya :)

değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.

keşke herkes bilgilerini deneyimlerini paylaşsa sizin gibi ilgi alaka gösterse. vallahi al kaç yapmayacagım bundan sonra aldıgım her ürün hakkında bende burda alacaklara yardım edeceğim şimdi anlıyorum o çaresizliği :)

• planlarımı anlattım dediğim gibi ilerde evime geçince sanırım r2000t stütyo monitörleri tv yanlarına koysam film izlemek için iyi verim almam sanırım. çünkü siz bunlar yakın dinleme hoparlörleri öle odanın iki köşesine koy dinle olmaz demiştiniz. lütfen yol gösterin hem ben kurtulayım hemde siz benden kurtulun:)

allah razı olsun.
  • aldıgım fakat daha teslimatına başlanmayan R serisi stütyo monitörler dışında birkaç modelde çok dikkatimi çekti. halen bazen hata mı yapıyorum kendi evime geçince müziğe fazla zaman ayıramazsamda ailemle film izlemek içinde kullanabileceğim hem dijitürk decodere bağlayabileceğim hemde dvd playere bağlayabileceğim müziğin dışında film içinde kullanabileceğim bi ses sistemimi alsam diyorum. çünkü sonucta ucuz değiller madem girip masraf edecez çok yönlü birşeyler mi alsam diyorum. şu iki model çok dikkatimi çekti ve çok şık duruyorlar.

Ne amaçla kullanılacağına sen karar vereceksin...Bunun için herhangi bir fikir yada yönlendirme yapmam doğru olmaz..
    Ama şu şekilde yardımcı olabilirim sanırım...R2000 Müzik konusunda alttaki iki sistemde de başarılı olacaktır..Tabii her işin başı ses kartı...Alttaki modellere gelince senin yerinde olsam ne yapardım gibisinden birşey yazayım ama lütfen yönlendirme olarak alma bu yazdıklarımı...Sadece ben böyle yapardım demek istiyorum..

Edifier S330D 72 Watt RMS 2+1 Beyaz Hoparlör Optik/Koaksiyel/Analog Bağlantı

Edifier DA5000PRO 108 Watt RMS Profesyonel 5+1 Hoparlör

Ben olsam eğer karşılaştırma yapacağımız sistem 2+1 ve R2000 ise... kesinlikle R2000 i alırdım...Nedenini şöyle açıklayayım... studyo monitörleri ile 2+1 ler arasındaki müzikalite farkı zaten kıyaslanamaz..sanırım herkes artık tatmin olmuştur.. Müzik adına 2+1 lerin performanslarıyla studyo monitörlerinin kalitesi arasında dağlar kadar fark var..Birçok kullanıcı bunda hem fikir..En azından ileri düzeyde kullanıcılar teknik ve pratik bilgiyle yeterince açıklama yaptı...

2+1 e gelince ;

Filmlerde 2+1 ile ne kadar cevresel ses yakalayabilirsin ki ? Sonuc olarak 2 adet kolonun olacak..diğeri zaten sub...Birini sağa birini sola koymaktan başka pek bir şansın yok...Bu sebeble 2+1 ile Studyo monitörleri arasında film vs acısından dağlar kadar fark olacagını düşünme..En azından ben şuanda deniyorum studyo monitörlerinin multimedia kullanımda kötü olduğunu kimse söyleyemez özellikle kulakları alışmış dinleyiciler eminim memnundur..İleride takviye yapacağın bir sub ile yine tüm 2+1 lerden daha performanslı olacağına da şüphen olmasın..

5+1 e gelince ;

Eğer 5+1 ile kıyaslayalım diyorsan işler değişir..Doğru şekilde dağıtılırsa 5+1 tabii ki film vs için daha verimli olacaktır...Cevresel ses bakımından...
    Bu tarz bir düşüncen var ise al 5+1 i bak keyfine...Film izlerken 5+1 i güzelce dağıtırsın...efektler ve yönlendirmeler doğru mekanla gayet tatmin edici olabilir...

Bu fikir alışverişinden sonra yazdığım herşey(aşağıda) sadece beni bağlar..önemle belirtmek isterim...

1- 2+1 gibi uyduruk sistemler sadece bütcesi yeterli olmayan yada gecici bir çözüm arayan kişilerin işine yarayabilecek sistemlerdir..En iyisine 100Tl den fazla verilen para haramdır..İsterse 10.000$ lık kaliteli malzeme kullanılsın..Cevresel ses sınırlı olduğu için doğal olarak multimedia avantajlarından(film izlemek adına) en önemlisi malesef sınırlı olacaktır..

2- 2+1 lerin en önemli özellikleri ayrı bir sub kullanmalarıdır... Mantık olarak 100 Tl lik 2+1 in sub ı 70 Tl eder cünkü güç ünitesi ve dağıtıcıyı barındırır üstelik boyut ve malzeme kullanımı bakımından en pahalı bölümüdür dememiz yanlış olmaz sanırım..2 adet uydunun değeri ise 15x2 Tl den 30 lira eder.. o yüzden sub ı cok iyi olan sistemlerin uyduları dandik olur..Detaysız kalitesiz(görünüş olarak süslü yada şık durabilir) ses verirler...

3- Yukarıdaki sebebler yüzünden insanlar birkaç farklı marka kombinasyonuyla hatta birkaç farklı kulvardaki ses sistemlerini birleştirerek en verimli en renkli duyumu almaya çalışıyorlar...Daha önce bir çok arkadaşımızın yaşadığı gibi hem para hem zaman hemde kaynak olarak pek mantıklı olmuyor..Hatta bir arkadaşımız ev çöplüğe döndü gibi birşey yazmıştı :) tabii o deneme yanılma yoluyla en masraflı yoldan tecrübe kazandı şimdi iyi bir sisteme sahip ama sorun ona :) bi daha almam diyeceği ürünleri size saysın...Sanırım bu başlık altındaydı yada bir diğer edifier başlığı altındaydı onun yazdıkları...

Ne için kullanacağına sen karar ver... Bana göre avantajları ve dezavantajları bunlar...Başka fikirler ve deneyimlerde çıkacaktır...

İki adet kolon içinde uykularını bölme :) sağlık daha önemli ;)

• Merhaba, ben de markafonideki Edifier kampanyasından stüdyo serisinin en alt modeli olan R1200T'yi sipariş ettim(95 liraya), heyecanla bekliyorum gelmesini :)

hoparlör şu:http://www.edifier-international.com/products/edifier-studio/r1200t

Bir yıl kadar önce 2 tane Yamaha NS 1000M monitör hoparlör + Lambalı, markasını hatırlamadığım bir amfi + ipod nano'dan oluşan bir ses sisteminin olduğu evde bir kaç ay geçirmiştim, ondan önce müzik dinlemediğimi farketmiştim :) yok böyle ayrıntılı bir ses.

Anlayacağınız, o evde aldığım keyfe çok az para harcayarak yaklaşmaya çalışıyorum. Muhtemelen R1200T + laptop'un onboard intel HD audio ses kartıyla hiç yaklaşamayacağım ama şu an 1000'lerce lira da harcayasım olmadığından elimdeki ile en iyi verimi almaya çalışacağım.

Wikipedia'da ve başka yerlerde yazdığına göre Intel HD Audio standardı eski usül AC97'ye göre çıtayı çok yükseltmiş. Koss PRO DJ100(38ohm, 10hz-25khz, adında DJ olsa bile pek bass apırlıklı değil) ile kullanıyorum, memnun gibiyim ama eğer bu ses kartı yerine 100-150 liralık bir external ses kartı kullanırsam hem kulaklıkta hem de Edifier R1200T ile parasına değer bir fark elde eder miyim?

Bu arada, R1200T'yi alarak iyi etmiş miyim? Ben kampanyayı gördüğümde R2000T tükenmişti ne yazıkki, kafamı duvarlara vurmama gerek var mı? R1200T 16Watt, öyle gümbür gümbür müzik açma niyetinde değilim, Yamaha NS 1000M'in verdiği ses kalitesinin peşindeyim ben :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtksn -- 6 Nisan 2012; 17:14:08 >

• Merhaba arkadaşlar.Ses kartım sonunda gelmiş.Ebay'den almıştım gelmesi tam 10 gün sürdü. Hemen apar topar taktım bilgisayarıma. Ses şuanda istediğime kaliteye geldi. İlk izlenimlerim çok olumlu.Gayet net duru bir ses alıyorum şuanda.Başta Fatih (by_guitar) olmak üzere yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum
  • Beğendiğine sevindim..500 Tl ye kadar alınabilecek en güzel sistemlerden birini aldın...2 üründe F/P ürünü.. Ses kartın Ebay dolasısıyla F/P ürünü...yurtdışı etiket fiyatı TR de olması gereken fiyatın neredeyse yarısı...İnşllh biraz dinleyince kulakların daha çok alışır ve daha çok hoşuna gider..Bir süre daha dinleyince bir arkadaşında yada elinde varsa 2+1 i takıp dinlersin..Eminim studyo monitörlerindeki berraklık ve netliği bulamayacaksın 2+1 lerde..

Kayıpsız parcalar dinliyorsundur tahminim..**** ler 320kbps bile olsa sıkıştırma yüzünden yüksek seslerde bozulma yapar...Sıkıştırılmamış formatlardaki müziklerde yüksek sesle dinlemede kayıplar çok daha az olur..tüm frekanslar daha olumlu duyulur...

Güle güle kullan...hayırlı olsun..

Onboard ses kartıyla dinlemenin yanlış olduğunu başından beri savunan birkaç arkadaşla birlikte bende mutlu oldum...

Senin ses kartıyla birlikte alacagın performansı merak eden arkadaslarda vardır eminim..Birkaç gün sonra biraz daha fazla izlemin aktaracağını düşünüyoruz..Bizi habersiz bırakma :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtksn

Merhaba, ben de markafonideki Edifier kampanyasından stüdyo serisinin en alt modeli olan R1200T'yi sipariş ettim(95 liraya), heyecanla bekliyorum gelmesini :)

Bir yıl kadar önce 2 tane Yamaha NS 1000M monitör hoparlör + Lambalı, markasını hatırlamadığım bir amfi + ipod nano'dan oluşan bir ses sisteminin olduğu evde bir kaç ay geçirmiştim, ondan önce müzik dinlemediğimi farketmiştim :) yok böyle ayrıntılı bir ses.

Anlayacağınız, o evde aldığım keyfe çok az para harcayarak yaklaşmaya çalışıyorum. Muhtemelen R1200T + laptop'un onboard intel HD audio ses kartıyla hiç yaklaşamayacağım ama şu an 1000'lerce lira da harcayasım olmadığından elimdeki ile en iyi verimi almaya çalışacağım.

Wikipedia'da ve başka yerlerde yazdığına göre Intel HD Audio standardı eski usül AC97'ye göre çıtayı çok yükseltmiş. Koss PRO DJ100(38ohm, 10hz-25khz, adında DJ olsa bile pek bass apırlıklı değil) ile kullanıyorum, memnun gibiyim ama eğer bu ses kartı yerine 100-150 liralık bir external ses kartı kullanırsam hem kulaklıkta hem de Edifier R1200T ile parasına değer bir fark elde eder miyim?

Bu arada, R1200T'yi alarak iyi etmiş miyim? Ben kampanyayı gördüğümde R2000T tükenmişti ne yazıkki, kafamı duvarlara vurmama gerek var mı? R1200T 16Watt, öyle gümbür gümbür müzik açma niyetinde değilim, Yamaha NS 1000M'in verdiği ses kalitesinin peşindeyim ben :)

Yamaha ile aralarında mutlaka fark var...Zaten fiyat farklarıda ucuk düzeylerde...Ama bu fiyatına göre kötü olduğu anlamına gelmiyor..

Birde işin diğer tarafı var..Onboard ses kartı ne kadar iyi olursa olsun bir yere kadar...

Zeus un aldığı kartı yada onun usb versiyonunu tavsiye edebilirim sana da...

Hem taşınabilir bir sistemin olur...Hem de 99$ a kaliteni katlamış olursun...

Edifier in tüm ürünlerinde(özellikle studyo serilerinde) olduğu gibi o küçük canavarlarda tam bir F/P canavarı...

150 Tl ye kadar 2+1 alacak tüm arkadaşlar o küçük canavarları bilse tanısa ve alsa keşke..

Ancak o küçük canavarlarda bass eksikliğini hissetmen muhtemel..Ama sen bass tan çok anladığım kadarıyla kalite ve netlik arıyorsun..

O netliği ve berraklığı ebayda satılan(Zeus un aldığı) kartın usb versiyonu ile pekala yakalayabilirsin...

Belki elinde 2+1 lerden kalma bir subb ta varsa tadından yenmez o monitörler...

• quote:

Orijinalden alıntı: by_guitar

quote:

Orijinalden alıntı: mrtksn

Merhaba, ben de markafonideki Edifier kampanyasından stüdyo serisinin en alt modeli olan R1200T'yi sipariş ettim(95 liraya), heyecanla bekliyorum gelmesini :)

Yamaha ile aralarında mutlaka fark var...Zaten fiyat farklarıda ucuk düzeylerde...Ama bu fiyatına göre kötü olduğu anlamına gelmiyor..

Birde işin diğer tarafı var..Onboard ses kartı ne kadar iyi olursa olsun bir yere kadar...

Zeus un aldığı kartı yada onun usb versiyonunu tavsiye edebilirim sana da...

Hem taşınabilir bir sistemin olur...Hem de 99$ a kaliteni katlamış olursun...

Edifier in tüm ürünlerinde(özellikle studyo serilerinde) olduğu gibi o küçük canavarlarda tam bir F/P canavarı...

150 Tl ye kadar 2+1 alacak tüm arkadaşlar o küçük canavarları bilse tanısa ve alsa keşke..

Ancak o küçük canavarlarda bass eksikliğini hissetmen muhtemel..Ama sen bass tan çok anladığım kadarıyla kalite ve netlik arıyorsun..

O netliği ve berraklığı ebayda satılan(Zeus un aldığı) kartın usb versiyonu ile pekala yakalayabilirsin...

Teşekkürler, ses kalitesinden memnun olmazsam external bi ses kartı bakarım artık. Kulaklıklarımdan da tam verim alamıyor gibiyim.

Olmadı, belki elimdeki android tablet ile kullanırım, müzik setine dönüştürürüm. kulaklıklar daha iyi ses verdi onda(gerçi daha zayıf bass ama vurmalılar daha sıkı gibi, zevk meselesi daha çok).

Bu arada, dediğiniz gibi, camları titretecek bir bass'tan ziyade detaylı, net ses istiyorum. o yüzden monitör diye geçen bu modeli sipariş ettim.

merak eden varsa, edifier'ın rusya sitesi international olanından daha fazla bilgi içeriyor(google translate sizin dostunuzudur):http://www.edifier.ru/speakers/acoustics-2-0/21.html?tab=1

sitedeki grafikten anladığım kadarıyla oldukça flat response bir ses karakteristiği var, equalizer'dan kendi kendi keyfinize göre ayarlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtksn -- 7 Nisan 2012; 8:30:47 >

• quote:

Sevgili by_guitar bu kadar güzel önerilerin arasına bu oldu mu şimdi?

2+1 multimedya sistemlerinin bangır bangır ama bir o kadar da boğuk, uğultulu kontrolsüz verdiği baslarla, ses kartı ve hoparlörlerin kalitesini yerle bir etmeye değer mi?
  • bir şey daha sorayım, R1900III profesyonel düşük gürültü amfi içeriyor diye tanıtılmış. Rusya sitesinde içindeki amfi LM4766T devresiyle yapıldığı yazıyor. Internetten baktım, bu bir kaç dolar'a alınabilen bir entegre. Bu entegreyi alıp R1200T'deki ile değiştirsem(amfi için dokumantasyon var internette, biraz lehim ile boğuşarak yapılır rahatlıkla) ses kalitesinde artış elde eder miyim? R1200T içindeki devre için SNR 85, diğeri için SNR 93 verilmiş, bu fark önemli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitex

quote:

Sevgili by_guitar bu kadar güzel önerilerin arasına bu oldu mu şimdi?

2+1 multimedya sistemlerinin bangır bangır ama bir o kadar da boğuk, uğultulu kontrolsüz verdiği baslarla, ses kartı ve hoparlörlerin kalitesini yerle bir etmeye değer mi?

orası öyle tabii :) ama kolonlar küçük ve illaki sub olsun diyen arkadaşlar ortalama bir sub la 16w lık canavarları uydu niyetine kullanabilir diye söylemiştim..
    yoksa netlik ve performans bakımından yeterlidir muhakkak...

• GittiGidiyor'da 100 liraya Creative SoundBlaster X-Fi surround 5.1 USB Ses kartı bulup sipariş ettim, bakalım external ses kartı efsanesi doğru çıkacak mı :)

Bu arada markafoni'den Edifier siparişi vermiş olan var mı? sizin sipariş ne durumda? Pazartesi gönderirler umarım.
  • benimkide daha gelmedi gece saat birde son kalan r2000t yi almıştım. gelsin öyle araştıracam ses kartını ama sanrım by_guitar ın önerdiği dac ı alacam ben. sen creative x-fi yi gg den sıfır mı 100 tl ye buldun? eğer öyleyse özelden link verebilirmisin?

bu arada markafoni zaten 9 unda teslimat başlayacak demiş ve aralık belirtmiş bu hafta başlanır teslimatına belki yarın bile kargoya verilir. kartım olmadıgı için acelesi yok heyecanda yok :) çünkü ses kartsız ve şimdiye kadar 2+1 kullandıgımdan alışkın olmadıgımdan kulağıma hoş gelmeyecek ama alışcam kartta alınca o zaman bende o müzik tadına varırırım umarım.
  • Markafoni son zamanlarda kampanya bittikten 1-2 gün sonra göndermeye başlamıştı, çok umutlanmıştım hafta içi gelmiş olur diye. pazartesi verse kargoya süper olur, ses kartı ile birlikte gelmiş olur.

ses kartına gelirsek, 2.ci el aldım. çok oynar parçası olmayan elektronikleri 1.ci el almamaya çalışıyorum. hem satıcı iade kabul ederim demiş, verim alamazsam geri gönderirim. laptop'ta bulunan intel hd audio standardındaki realetk alc269 çip teknik olarak creative'in ucuz kartlarının çok gerisinde değilmiş gibi duruyor, o yüzden biraz şüpheliyim ciddi bir fark yaratacağına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hektorSTK

Z623'ü alırken T3, Solo7C ve Z623ü dinledim müzik olarak Solo7C, derin bass sesler oyun film vs. için Z623 kullanılırsa zevk alınır, T3 sadece tiz seslerde iyi geldi onun haricinde hoşuma gitmedi açıkçası...
    Edifier R2000T'yi dinlemedim ama Solo7C daha iyidir diye düşünüyorum,
    http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20%28Speaker%29/microlab-solo-7c-solo-7c-1+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=39898
    Müzik dinlemek için bu tarzda bu paralara alınabilecek en güzel sistemdir diye düşünüyorum...

Arkadaşım, konu ile alakası olmasada çok düşündüren bir durum oldu. Ses sistemimde soldan ses gelmiyor. Jakı çıkardım ve yavaşça yerine oturmaya çalışırken, ses almaya başladım. Yakından baktım, jakın ortasında olan uzun çubuk yuvaya girmiş ve jakın yanında bulunan taç yuvaya değmiyor. Anlayacağın, kablodan (+)'dan (-)'ye akım sağlanmadığı halde ses alabiliyorum. Sen bu duruma ne diyebilirsin?

• bende senin gibi r1200 t mi alsaydım bilemedim valla masamada rengi çok uyardı aslında öle yüksek sestede hiç müzik dinlemem. fazla mı aldım kendime göre r2000t yi bilemedim.

kaliteli bi müzik duymak için girdik şu için içine bakalım inş pahalıya mal olmaz :) hiç hesapta yokken 200 hoparlörlere verdik bide şimdi ses kartına vercez. ilerde tv me bağlayamazsam çok üzülürüm zaten. nerdeyse iptal ediyordum neyse diyerek bıraktım artık heves oldu çünkü içimde kalacaktı. yoksa yeri zamanı değildi bu harcamanın benim açımdan.
  • Hocam isterseniz belki bir değiş tokuş yolu bulabiliriz, benim R2000T'de gözüm vardı :)

Markafoni 9 nisan teslim tarihli başka bir siparişimi bu sabah kargoladı, belki bugün hoparlörümü de gönderirler.

Konuyu açan'a da yardımcı olabilmesi için ufak bir unboxing ve inceleme hazırlamayı düşünüyorum. Creative soundBlaster X-Fi 5.1 USB ses kartı da bugün kargolandı, external ses kartını da modern laptopların çoğunda bulunan Intel HD audio standardındaki ses kartları(bendeki alc269 realtek chipset) ile arasındaki farkı da inceleyebilirim. Fark ciddi boyutta değilse zaten ses kartını iade etme ihtimalim de var. Yol gösterici olur en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtksn -- 9 Nisan 2012; 14:57:17 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.