< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 29 Ekim 2020; 17:25:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 29 Ekim 2020; 17:25:21 > |
fransız arabalar cok guzel cok teknolojik tasarimi futuristik eşsiz. yalniz soyle bir sorun var ilk 4 5 yil guzeller. sonrasi malum...
|
Gülmekten. |
Param olsaydı ilk alanlardan olabilirdim. İyiki param yokmuş bu arada geçmiş olsun hocam. Sinekte küçük ama mide bulandırıyor. Umarım çözülür bir an önce.
|
Aynı yerde 4 sene boyunca bir önceki aracım yıkandı herhangi bir problem olmadı: Bilindik bir yer, yılların oto yıkamacısı, merdiven altı ya da otopark kenarına sıkıştırılmış bir yer değil. Arkadaşlarım da yıllardır aynı yerde yıkatıyor, hiçbir arkadaşımın aracında bir şey olmayıp benimkinde olması bu dediğiniz ihtimali eliyor, kaç kere art arda yıkandı araçlar çünkü. Malzeme kalitesinde problem olduğunu düşündürten ibareler olmasa zaten burada bu şekilde belirtmezdim ve de firmanın durumu ele alış biçimi...
|
O fitiller yumuşak plastik kauçuk gibi. Yani adamlar haklı kesinlikle yıkama kaynaklı. Ne hikmetse bu tür şeyler hep aracını özel oto yıkamacı özel şampuan ve özel köpükle yıkayanların başına geliyor. Konunun köpükle alakası yok. Yıkamacı su tabancasını yakın tutmuş orası zedelenmiş bu kadar basit. Konuyu nerden nereye getirmiş. Benimde başıma geldi kendim yaptım bu hatayı. 0 aldığım aracın kapı çerçevesi ve sileceklerin olduğu yer yumuşak olduğu için su tabancasını çok yakın tutmam nedeniyle zedelendi hatta kaputun ordaki delindi. İlk aracım Peugeot 308 di T9 kasa. Her yıkamada jantlara da su tutuyordum disk yamuldu. Bu benim suçum mu yoksa Peugeotun suçu mu? Aracın garantisi de devam ediyordu. Serviste yaptırdım parasını da verdim. Hır gür mü çıkarsaydim? Lanet olsun Fransız arabalarına Almanın gözünü seveyim diyip bomboş paket Polo mu alsaydım. Yazılanları uzun uzun okumadım gerekte yok. Basit bir plastik fitil için firmayı suçluyorsun ama çıkardığın hır güre bak. Madem basit bir fitil büyütme bu kadar. O basit dediğin fitiller arabanın lastiğinden daha pahalı. En azından benim 308 imde öyleydi.Yıkamacı farketmişse onun için kötü bir tecrübe olmuştur. Belki daha önce 2008 yıkamamıştır olabilir. Haberi yoksa haberdar et. En azından başkasının aracına zarar vermesin
|
Peugeot kendilerini asılsız karaladığın için dava açsada haklı değil mi şimdi? Yumuşak malzeme büyük ihtimal yıkarken olmuş kullanıcı hatası yani. Kaldıki Peugeot bu modeli sınıfının en kalitelisi iddiası ile sattığını da düşünmüyorum öyle olsa bile fitil aynı fitil. Bu kadar takıntılı olup nasıl rahatça yaşayabiliyorsunuz merak ediyorum.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 30 Eylül 2020; 22:52:29 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 1 Ekim 2020; 0:45:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 1 Ekim 2020; 1:28:46 > |
|
|