edit < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabist35 -- 27 Şubat 2021; 13:37:0 > |
edit sorun çözülmedi hat değerleriniz düşünce yapabileceğiniz tek şey hızınızı kısmak
-
-
edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabist35 -- 26 Şubat 2021; 18:54:3 > -
Merhaba, hattınızda yaşadığınız sorun için ekiplere iş emri gönderdik. Ekiplerden güncel bilgi alarak sizinle paylaşacağız. -
Ayrıdan bir kablo çekilse daha iyi olurmuş aynı kabloyu kullanmak yerine.
-
Akrabalık kan yoluyla geçen en kötü virüstür. -
edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabist35 -- 26 Şubat 2021; 18:54:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fabist35edit
-
quote:
Orijinalden alıntı: fabist35edit
CRC hataları da cabası.
-
Merhaba, YAPA değil altyapınız VAE olduğu için portu Telekom veriyor. Hız profilinizde yaşanan sorun için arıza kaydınız üzerinden takibini yapıyoruz ve gelişmeleri sizinle paylaşacağız. -
edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabist35 -- 26 Şubat 2021; 18:54:25 > -
Yeni dediğiniz kablo ile hat değerlerini ekler misiniz?
-
edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabist35 -- 26 Şubat 2021; 18:54:41 > -
Tamamdır hocam.
-
-
Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Verdiğiniz bilgiyi kaydınızla ilgilenen teknik arkadaşıma da iletiyorum. -
hocam o 2 aboneli siyah kablo direkten geliyor galiba ?
direkteki kutudan ek yapılan kısım zarar görmüştür yüksek ihtimal hat değerleri ondan düşmüştür telekom ekipleri gelince kabloları biraz kesip yak1 konnektör ile ek yapmalarını isteyin eski hat değerlerinizi alırsınız diye düşünüyorum sorun ek kısımlarından %95 ihtimalle
-
edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabist35 -- 26 Şubat 2021; 18:55:20 > -
Merhaba, yaşadığınız sorunun çözüm sürecinin uzaması üzerine önceliğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım saha ekiplerinden güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecektir. Konuyu yakından takip ediyorum. -
Aradıklarında telefonu niye açmıyorsunuz hocam?
-
edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabist35 -- 26 Şubat 2021; 18:55:32 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Akrabalık kan yoluyla geçen en kötü virüstür.
|
Boşuna uğraşmayın düşen hızınız bir daha asla geri gelmeyecek Hatta arıza kaydı sonrası Telekomdan ekip gelip hattınız kaldırmaz diyip aşağı seviyelere çekip sabileyecek hızınızı Modeminiz bozuk, iç tesisatınızda sorun var diyecek Ama asla kendilerinde hata veya çözüm yolu üretmeyecekler Forumda tonla insan var bu durumdan müzdarip Bilerek bu şekilde bir politika uyguluyorlar Abone arttıkça hız değerleri düşüyor Telekom kendi abonelerine daha fazla bant sağlamak için diğer İSS abonelerinin hızlarını düşürüyor Bundan eminim |
Benzer içerikler
- türknet kurulum ücreti
- turknet altyapı haritası
- internet ışığı yanıp sönüyor
- ev interneti başka operatöre taşıma
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- türk telekom port açma ücreti
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- en hızlı internet
- statik ip
- gigafiber nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X