Şimdi Ara

EEM 2016(meslekte olanlar yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Ondokuz Mayıs Üniversitesi Elektrik-Elektronik 2sınıf öğrencisiyim.Araştırmalarıma göre mezun olunca standart düzgün bir işte başlayamayacağımı görüyorum.Kendimi nasıl geliştirebilirim ve şuan imkanları nasıl şimdiden teşekkürler.

• up
  • up up
  • Hocam doğrusunu söylememi istersen durumşu. Piyasada çok mühendis var şirketlerde bütün işleri bir kişinin yapmasını istiyor yani 50kişilik bir iş yerinde 1 mühendis yetiyor. Yani durum pek parlak değil. Sana tavsiyem kendine bir hayvan seç öyle çalış artık at mı olur köpek mi arımı bilemem ben kendime karınca seçmiştim.
    Ben sınavdn sınava çalışayım bütte geçerim falanla olmuyor o işler. He olurda 1300lirayla başlarsın 5yıl sonrada 2500lira falan olur öyle gider.
    Mesela senin tecrübe işini üniversitede aşman lazım üniversite bittiğinde tecrübe gibi bir derdin olmamalı gerekirse bedava çalış işi öğrenmek için. Samsunda kolay iş bulursun benim abim her ay samsuna iş yapmaya gidiyor bir otomobil yedek parça fabrikasına.
    Yok gezeyim öğrenciliğin tadını yaşayım dersen olmaz o işler herkesleşirsin herkes gibi maaşlar alırsın. Birde ya arabça yada rusça öğren.
    Çok uzun bir konu bu sayfalarca yazarım sana ama özeti bu. Birde özyeğin üniversitesi eski rektörünü takip et Erhan Erkut. Sitesi var bütün sitesini oku.ne yapman gereklenleri açıkca anlatıyor. Youtubeden seminerlerini izle. O adam fenaa. sorunun en iyi cevabını onda buluRsun. Ufkun açılır. Hoş sana söylediklerimin aynısını süslü cümleler şeklinde söylüyor oda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okul ortalamam 3.07 civarlarında yeterli olur mu birde elektronik alanınıda iş yok elektiriğe yönel diyolar sizce doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EEM my life

okul ortalamam 3.07 civarlarında yeterli olur mu birde elektronik alanınıda iş yok elektiriğe yönel diyolar sizce doğru mu?

ne kadar doğru bilmem ama yanlış da değil. Yani Türkiye şuanda elektronik ürün üretimi pek fazla olmadığı için elektrikte daha fazla şansın var. ama son kullanıcılar yani bizler çoğunlukla elektronik ürünler kullanırız telefon pc tablet televizyon gibi işte sen karar ver. Yazılım plc solidwork gibi şeyler hakkında bilginde olsun.

şu oğrenci kafasından da kurtul. iş başvurusuna gidip ben 3.10 ortalama yaptım deme. iplemezler. 4.0 ortalama yapıp kablo soyamayan adamlar var. okuldayken bir şeyler başarmalısın zor ama yapmak zorundasın. cv'nin pek önemi kalmadı artık. adamlar somut şeylere bakıyor
  • şuan kendi çapımda C programlama dili öğreniyorum elektrik içinde PLC ve matlap tavsiye ediyolar tavsiye edebileciğiniz kendimi geliştirebileceğim başka bir şey var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcko1

quote:

Orijinalden alıntı: EEM my life

okul ortalamam 3.07 civarlarında yeterli olur mu birde elektronik alanınıda iş yok elektiriğe yönel diyolar sizce doğru mu?

ne kadar doğru bilmem ama yanlış da değil. Yani Türkiye şuanda elektronik ürün üretimi pek fazla olmadığı için elektrikte daha fazla şansın var. ama son kullanıcılar yani bizler çoğunlukla elektronik ürünler kullanırız telefon pc tablet televizyon gibi işte sen karar ver. Yazılım plc solidwork gibi şeyler hakkında bilginde olsun.

şu oğrenci kafasından da kurtul. iş başvurusuna gidip ben 3.10 ortalama yaptım deme. iplemezler. 4.0 ortalama yapıp kablo soyamayan adamlar var. okuldayken bir şeyler başarmalısın zor ama yapmak zorundasın. cv'nin pek önemi kalmadı artık. adamlar somut şeylere bakıyor

Hocam ben de unideyim, ee okuyorum ben de liseden beri programlama ve elektronikle ugrasiyorum ama bu bana ne katabilir ki yani hobi icin ugrasiyorum. Turkiyede dd zaten tai tubitak gibi sirketler disinda pek bir secenek yok. Sonucta is basvurusunda is deneyimi olarak sorsalar 2 yil c ilw ugrasip hala printf kullanamayan var bunu neye gore karar veriyorlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.