Konu bazlı da bilgi verebilirim. Embedded, digital design, analog design vs gibi |
EEM HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZİ SORABİLİRSİNİZ
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hoş geldin karamba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok bu iüç ee'ci. karamba'nın alter egosu.
-
Pardon hocam, aydinlatmaniz için teşekkür ederim
Embeeded ve digital designa CSciler ve Cengçiler olarak el koyuyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
embedded neyse de digital design hardcore ee alanı değil mi kanka? ee'yi bu kadar çok seviyordun madem neden odtü ee yazmadın?
-
Seçeneklerim arasında backend ml gömülü ve data-engineering varken ve sağdakiler dururken soldakilerle vakit kaybetmemek için tabi ki
Bir de digital design ee alanı değil ortak konsept onun devamı zaten bizim bölümün computer architecture'ı oluyor, kitapları bile aynı ama digital design bir yerde bitiyor.
Analog design ee alanı ama o zaten bambaşka bir olay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 5 Şubat 2025; 23:23:26 > -
backend ağırlıklı full-stack akar babba. ikisi de vakit kaybı. ctis candır
-
embeddedda ezberden öteye geçebilmek için analog devre de bilinmesi gerekiyor bence.
digital design için ise lisans ee yl ceng çok çok mantıklı olur bence.
-
Ben yeni yeni bakıyorum ama bana hoca tam tersini söylemişti gömülü detayına inmek istiyorsan ylyi eeden seçmek mantıklı demişti
Ama işin programlama tarafını seviyorum ya yani bana hazır kit versinler ben kod yazayım vs vs bakalım 3te belli olur ne istediğim başka alana da kayabilirim
reddit
From the embedded community on Reddithttps://www.reddit.com/r/embedded/comments/1dut8yw/can_computer_engineer_build_a_career_in_embedded/?rdt=37631Şu postu sevdim
-
Yok ben aynı şirketin 3 farklı alanına da başvuracam
Staj için kaç gündür fullstackte ilerledim umarım işime yarar ama ana odağım olmaz büyük ihtimalle 3 4te
-
asıl para burada.
senin saydığın alanlar fantezi, hem iş alanı kısıtlı hem de maaşlar verdiğin emeğe değmiyor. iyi bir full-stackci kadar kazanmıyorlar.
-
FullStack engineer olarak konuya el atma gereği duydum.
2 tam ekmek patso (hindi sosis + ketçap & bol mayonez) + büyük boy merdivenaltı tarihi geçmiş ayran
Fiat egea joy paket MANUEL
Sodexo 500 tl hediye çeki (alkolde geçerli değil)
2 hafta ücretsiz izin
Gömülü belki ama mlnin iş alanı hiç dar değil
Bir de fullstackte ilan çok ama çoğu benim hedefimin çok dışında şeyler yani yazılımla alakası olmayan şirkette niye çalışayım mesela
savunmada ya da otomotiv şirketlerinde çalışmayı istediğim için bu alanlarda da işleri var, bazıları frontendçi istiyor ve gömülüyü artı sayıyor, bazıları hem ML hem de backend bilgisi istiyor hatta direkt bilgisayar mühendisliğindensen gel diyen ilan bile gördüm
Ayranı küçük boy yapsam egeayı otomatik yapamaz mıyız
Ayran küçük ok
. Egea otomatik olursa sodexo düşüyor ve izin 1.5 haftaya iniyor
kanka savunmada da otomativde de montaj yapıyolar mühendislik yok. argeciler de doktoralı falan veya ünideki hocalar proje bazlı çalışıyolar.
-
knk aynı tarz trol sarmıyo sürekli
-
İlanlarda hiç yl zorunlu tutan görmedim, ama deneyim istiyorlar tabi ki
Ha burada sıfırdan yeni bir şey geliştirilmiyor falan dersen o da problem değil çalıştığım alan üzerine bir şey yapayım yeter
Bir de aşırı fazla iç içe ilan var ya işe başlayana kadar birden fazla alanda gitmek de lazım
Bunlar boş iş mobil full stack öğren girişim başlat.
ilanlara değil linkedin profillerine bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- diş hekimi doktor mudur
- koç ilk 100 bursu
- altuğ güneş kaç yaşında
- kolaykopi güvenilir mi
- benim hocam anahtar kodu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X