< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurhocaa -- 21 Ağustos 2020; 20:25:3 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurhocaa -- 21 Ağustos 2020; 20:25:3 > |
Poloyuda araba sayip egea ile karsilastirmissin. Egea poloyu sirtina alip goturur
|
iki aracı kullanmış biri olarak karşılaştırması yersiz olan arabalardır. Poloyla egea arasında 150 kg fark var. Biri b sınıfı diğeri c sınıfı. Egea rahatlık, genişlik ve konfor olarak daha önde. Ve egea daha ucuz. Tam bir f/p aracı. Zaten Türkiye’de en çok satılan otomobil kaç yıldır. Daha küçük bir araç,2 litre daha az yakıt, 2 saniye daha erken hızlanma için en az 50 bin tl yi gözden çıkarmak keyif ve bütçe işi.
Adam belli öğretmen. Az masrafı olsun istiyor, daha yeni bir araç olsun istiyor, sorunsuz olsun istiyor, eşi çocuğu arabada rahat etsin istiyor. Üstüne 7 litre gibi bir rakam yakalamış, mutlu olmuş, burada paylaşmış, başkaları için bilgi olsun diye paylaşmış... Gelip burda polo daha az yakıyor ne alaka? İyi o zaman bence masteng’e göre az yakmış diyorum ben. Aynı yolu 2.3 motor ile 14 litre ile kapatıyorum ben |
Evet atmosferik motor. evet değerleri bende çok beğendim. Açıkçası bu kadar ekonomik olacağını tahmin etmemiştim. Bu zamanda yüzümü güldürdü açıkçası. Yol tutuşu,yolu hissettirmemesi cabası. Tek sorun 120'den sonra aracın içine rüzgar sesi geliyor. Motor sesi yok denecek kadar az. Hatta bir ara araç çalışıyor mu diye anlamak için kontağı kapatıp tekrar açtım. Sizin tsı act gibi performans verebileceğini düşünmüyorum.Sonuçta Turbosuz atmosferik 110 hp 150 nw torluk bir motor. Sorunsuz olduğu ve kendini kanıtlamış motor olduğu için tercih ettim. Ancak performansı bana yeterli geldi. Performans için biraz yüksek devirli kullanmak gerek. Bu da yakıta negatif etki yapacaktır muhtemelen.Bebeğim olduğu için çok sert manevralardan kaçınıyorum hep açıkçası.
|
Kuru gürültü yapmış o arkadaş.
2 saniye erken hızlanma da yok aslında, polo 0-100 10.8 saniye maks hız 187, egea 0-100 11.2 saniye, maks hız 192. Zaten 1.6 benzinli egea alanların çok büyük kısmı lpg ile kullanıyor, her türlü daha ucuza geliyor. |
Buradaki mesajınızda öyle demiyorsunuz ama :)
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145005462 Şehir dışı 8 şehir içi 11-12 litre diyorsunuz passat act 1.5 elegance için |
Sen ne kadar itici ve boş bir fanboysun ya
Bı insan polo fanı olacak kadar da yetersiz olmaz ki |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 22 Ağustos 2020; 10:21:17 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 22 Ağustos 2020; 12:48:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |