Şimdi Ara

Eğitimim hakkında.(Lütfen İçeri girin.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şuan Anadolu Teknikte okuyorum ve burası bana çok ağır geldi nedeni ben buraya torpille geldiğim için: şimdi ben burada lise 1 i zorda olsa bitirdim şuan lise 2 deyim derslerimin çoğu zayıf yani kalmayı garantiledim bu arada bana staj yapmam için kağıt falan verdiler defter vs vs. hocam dedim ben burda kalırsam seneyede başka bir yerde düz liseye geçip ve stajı yapmaz isem ne olur dedim bana verdiği cevap şu staj yapmaz isen mezun olamazsın dedi. Şimdi düz liseye geçtim ve boş yere stajı yaptım diyelim Hedefim Tiyatrocu olmak Düz lisede hangi bölüme gidersem gideyim Konservatuarda bir etkisi olur veya olmaz bana bu söylediğim konu hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz.

Şimdi Sorularım şunlar;

Eğer Sınıfta kalırsam (Anadolu Teknikteyim) Düz Liseye geçme şansım varmı?.(Lise2)

Konservatuara geçmek için bir puan falan gereklimi? yoksa sadece yeteneğe mi bakıyorlar.

Sınıfta kalıpta stajı yapmaz isem ne olur ileride.?

Edit: arkadaşlar eğitim bölümüne açmıştım konuyu ama yeterli cevap gelmedi burdan hem hızlı cevap hemde yeterli cevap alırım diye açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forbidden* -- 6 Haziran 2010; 18:07:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.