Şimdi Ara

Egzama belasından kurtulmanın yolu yok mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi bildim bileli bu lanet egzamayla uğraşıyorum. Denemediğim yöntem, gitmediğim doktor kalmadı. Bir de benimkisi ırsi olduğu için şiddetli bir şekilde ortaya çıkıyor. Şu anda sadece ellerimde çıkıyor ve ellerim berbat görünüyor. Tedavisi olmadığını biliyorum ama bulduğum hiçbir yöntem de semptomları baskılamıyor. Benim gibi egzaması olup işe yarayan bir yöntem bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 26 Şubat 2025; 22:14:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yakın bir arkadaşımda egzamadan muzdarip denemediği şey kalmadı. egzamaya faydası var mı bilmiyorum ama su orucunun çok faydası var diyorlar çoğu hastalığa bir araştırmanı öneririm.

• crux07 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bir bakayım

• Sabahları aç karnına bir bucuk parmak kalınlığında elma sirkesini su ile karıştır iç 10 dk sonra istediğini ye,3-4 güne kurur ellerin,gel bana tşkr et sonra

• Egzamanın çok nedeni var toz nem rutubet alerjjan ama en önemlisi sinirsel pisikolojik yani kafanın rahat olması lazım ..
    Millletin eline aldığı sabunu asla kullanma ..

• ardıç katran sabunu

• Travazol krem dene 1 hafta kullan 2 hafta bırak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben de kıl dönmesi var mıdır.
    10 yıl önce açıldı
    NASIL KURTULUCAM BU İLLETTEN :(
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de var zaman zaman artıp azalıyor. Turşuyu abarttığım zaman çok artıyor. Turşu gibi asidik şeyler olumsuz etkiliyor olabilir hocam. Yediğiniz içtiğiniz şeylere dikkat etmelisiniz. Birde stressiz yaşam tarzı diyeceğim ama pek mümkün değil gibi.

• Patch (yama) testi yaptırabilirsin. Eğer bişeye allerjin varsa ortaya çıkar o şeyden uzak durursun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.