Şimdi Ara

egzos bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1,3 multijetten egzos sesi (performans sesi) alabilir miyim
    bilen varsa bana yardımcı olsun

• Ayipsin... :D Katalizatör iptal orta egsoz iptal Son egsozu Ucuz performance tipi egsoz alirsan isini görur..Hatta 25-30 milyona YED marka ses hava filtresindende takarsan guzel bi ses olur..Hatta birazdaha abartayim sokaga girdigimde mahallle ayagi kalksin diyosan BORULARIDA buyut !!! :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bguzelsoyy -- 28 Aralık 2006; 23:41:34 >
  • Bence egzos yaptırma pişman olursun bi müddetten sonra kafa şişiriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: coldfusion35

1,3 multijetten egzos sesi (performans sesi) alabilir miyim

Arkadaşım ses alınır ancak çok uğraştırır.yoksa direk kat iptali son susturucuya bi performans tipi takarsan kamyondan farksız ötüyor..Güçte atmosferik motordan fazla güç elde edersin ancak turbo basıncında sorun yaşayabilirsin haberin olsun..
  • O yuzden katalizatör iptal etme sadece ortayi iptal et son egsoz olarak performance tipi al...EN IYISI !!!
  • bende aynı istekle egzos çuya gittim bana ancak katalizor ve orta iptaliyle mümkün olacağını ancak bununda motora zararlı olduğunu söyledi artık onun yalancısıyım.bu yuzden şık bi son susturucu taktım ses cıkısını cok hafif boğuyor.bence güzel oldu..
  • ekzoz modifiyesiyle performans artışı nası sağlanıyo yaw??? biri bana anlatabilir mi???

bende bizim araca bi performans egzozu düşünüyorum ama bilgim 0 bu konuda...biri anlatabilir mi bana???

nası bişey almam lazım??? neden performans arttırır??? ne kadar tutar bunun fiyatı??? vs vs...biri anlatırsa sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coldfusion35

1,3 multijetten egzos sesi (performans sesi) alabilir miyim

arkadaşım aracın 4 silindirse hiç böyle baca egzoz yok yarıaçık abartegzoz takma.

valla kafa şişirmekten başka bi işe yaramıyo.tek amacı milleti rahatsız etmek
  • quote:

S_A_H
    ekzoz modifiyesiyle performans artışı nası sağlanıyo yaw??? biri bana anlatabilir mi???

bende bizim araca bi performans egzozu düşünüyorum ama bilgim 0 bu konuda...biri anlatabilir mi bana???

nası bişey almam lazım??? neden performans arttırır??? ne kadar tutar bunun fiyatı??? vs vs...biri anlatırsa sevinirim..

Arkadaşım genel mantık şudur. Aracın orjinal egsoz sistemini kalın bir kumaş gibi düşün ve ağzını burnu nu kapattığını düşün nefesini rahat verebilirmisin? hayır. işte performans egsozları bu örtüyü kaldırıyor gibi oluyor ve gaz dışarı daha rahat çıkıyor. motorda egsoz zamanında piston alt ölü noktadan üst ölü noktaya çıkarken egsoz gazlarını dışarı doğru itekler bunu ne kadar rahat iterse çekiş o kadar artar.Birde subap b,ndirmesi olayı vardırki asıl güç bundan kazanılır. fazla detaya girmeyim.eski nesillerde yani karbüğratörlü araçlarda direk yapılabiliyor ancak yeni nesil ecu olu araçlareda hava filtresiyle beraber kullanılmasını tavsiye ederim..

quote:

daturkishulan
    arkadaşım aracın 4 silindirse hiç böyle baca egzoz yok yarıaçık abartegzoz takma.

valla kafa şişirmekten başka bi işe yaramıyo.tek amacı milleti rahatsız etmek

neden 4 silindire takılmasın? ben palio super 1600 e takıyorum 215 hp lik yarış aracına o zaman enayimiyimde takıyorum?

bi nedenini açıklarmısın?

• quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

S_A_H
    ekzoz modifiyesiyle performans artışı nası sağlanıyo yaw??? biri bana anlatabilir mi???

nası bişey almam lazım??? neden performans arttırır??? ne kadar tutar bunun fiyatı??? vs vs...biri anlatırsa sevinirim..

Arkadaşım genel mantık şudur. Aracın orjinal egsoz sistemini kalın bir kumaş gibi düşün ve ağzını burnu nu kapattığını düşün nefesini rahat verebilirmisin? hayır. işte performans egsozları bu örtüyü kaldırıyor gibi oluyor ve gaz dışarı daha rahat çıkıyor. motorda egsoz zamanında piston alt ölü noktadan üst ölü noktaya çıkarken egsoz gazlarını dışarı doğru itekler bunu ne kadar rahat iterse çekiş o kadar artar.Birde subap b,ndirmesi olayı vardırki asıl güç bundan kazanılır. fazla detaya girmeyim.eski nesillerde yani karbüğratörlü araçlarda direk yapılabiliyor ancak yeni nesil ecu olu araçlareda hava filtresiyle beraber kullanılmasını tavsiye ederim..

açıklamalar için çok sağol...

ben 200 ytl lik bir egzoz sistemi düşünyorum...1600cc 125 hp gücünde bi araç war bende...ne kadar performans artışı sağlar sence???

ayrıca 100 ytl lik bir hava filtresi düşünüyorum...ii bi performans yakalar mıyım bu ikisi ile???

bildiğiniz ve önerdiğiniz parça markaları warsa lütfen yazın arkadaşlar....

• quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

S_A_H

açıklamalar için çok sağol...

ben 200 ytl lik bir egzoz sistemi düşünyorum...1600cc 125 hp gücünde bi araç war bende...ne kadar performans artışı sağlar sence???

ayrıca 100 ytl lik bir hava filtresi düşünüyorum...ii bi performans yakalar mıyım bu ikisi ile???

bildiğiniz ve önerdiğiniz parça markaları warsa lütfen yazın arkadaşlar....

Şimdi sana direk şu kadar beygir sağlar diyemem anladığım kadarıyla aracın japon.Hondaların vteclerinde genelde 6 ila 8 hparası alınıyor headers hariç 200 ytl ye kat ve orta iptali zevkine görede geniş yada dar kazanlı bi susturucu olabilir.Susturucu markası olarak westar öneririm ben kendi aracımdada kullanıyorum ve gayet kaliteli ve pahalıda değil.. filtreye gelince Filtreye kn e veya pipercross a yüzlerce ytl dökmeye gerek yok.Yed yada jsv ninkini alıp ince sprey yağla yağladığın zaman ve soğuk hava aldırdığında güç artışında pahalı giltrelerle hiç bir fark olmaz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.