Şimdi Ara

Ehliyet hazır şimdi araç tavsiyesi (almanya) (bmw z4 alıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . 2 aya kadar fahreschule den ehliyeti alıyorum ama arabaya karar veremedim tam olarak 10.000 euro gibi bütçemiz ama ama burda o parayla her araba alınıyor tr gibi değil . Öncelikle yıla karar veremedim 2006 ile 2012 arası bakıyorum ama 2006 falan da çok eski geliyor arada yarı yarıya fiyat farkı var .

Düşündüğüm arabalar ;
    Bmw 3.20 d (2006 2012)
    Bmw 5.20d(2006 2010)
    Bmw z4 (bunun için bütçeyi biraz aşmak gerekiyor)(2009 hoşuma gidiyor sadece
    Mercedes s500 (2007 ve üzeri 2010 a kadar)
    Mercedes e serisi(farkını tam bilmiyorum 2009+ kurtarıyor)
    Audi a5(2007+ olur ama performansı baya düşük bence)
    Audi tt (2007+ çok küçük bir araba ama hoş)
    Audi a8 ve a6 (2008 2011)
    Vw scirocco (2010+ çok beğeniyorum ama ayağa düştü biraz gibi geliyor fazla havası yok sanki )

Şimdi buraya kadar herşey normal ama bundan sonrası garipleşiyor çünkü çok farklı kategorilere giriyorum
    Range rover sport(2007+)
    Hummer h3 (2008)
    Bmw x6 ( çok hoşuma gidiyor konfor iyi ama hem kaba gibi hem bütçeyi biraz aşıyor
    Bmw x5 aynı şekilde

Edit : 2009 model z4 almaya karar verdim arkadaşlar 50.000 tl civarı ödüyecegiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi louiswilliams09 -- 9 Eylül 2015; 20:48:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• kardeş almayandasın ve alıcak arabamı bulamıyosun , sedandan x5 e her aracı yazmışsın sen önce ne istediğine karar ver almayanda gibi yerde gönlün ne istiyosa onu alır ınsan konu mu acılır
  • Beyler çok küfür etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

kardeş almayandasın ve alıcak arabamı bulamıyosun , sedandan x5 e her aracı yazmışsın sen önce ne istediğine karar ver almayanda gibi yerde gönlün ne istiyosa onu alır ınsan konu mu acılır

Ya tamam da hiç tecrübem yok sadece otomatik falan sürüyorum . Ve yaşıma uygun ne olduğuna karar veremedim

• Gözüne hangisi hoş geliyosa onu al bence. Otomotiv devi bi ülkede yaşıyosun arıza bakım masrafları yürğtme masrafları falan düşük. Tabii ki tercih meselesi ama almanyada şehir içi yolların parkların çok geniş olduğunu düşünüyorum. Bunı hesaba katarak Range Rover Sport 2010 alır konfor ve güç ikilisinin keyfini çıkarırdım. Tabii mesleğinde önemli bu durumda.

• Almanya'da forum yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: agaçe

Gözüne hangisi hoş geliyosa onu al bence. Otomotiv devi bi ülkede yaşıyosun arıza bakım masrafları yürğtme masrafları falan düşük. Tabii ki tercih meselesi ama almanyada şehir içi yolların parkların çok geniş olduğunu düşünüyorum. Bunı hesaba katarak Range Rover Sport 2010 alır konfor ve güç ikilisinin keyfini çıkarırdım. Tabii mesleğinde önemli bu durumda.

Ya çok keko gibi geliyor be abi. Mesela ben iphone da almam herkeste var diye herkeste olmayanı alırım . Şekil performans 10 numara ama 12-13 bin euro ona verene kadar 3000 euroya 2006 model 320d alırım yani . Gerçi suv hep pahalı ya diğer araçlara göre

• Bu konu sanki bilerek içimizde olan yangını tetiklemek için açılmış gibi üstteki üyenin dediği gibi alman forumlarıda var.Hem onlar daha çok araba değiştirip deneyim etmişlerdir.Sonuçta oralarda ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

Bu konu sanki bilerek içimizde olan yangını tetiklemek için açılmış gibi üstteki üyenin dediği gibi alman forumlarıda var.Hem onlar daha çok araba değiştirip deneyim etmişlerdir.Sonuçta oralarda ucuz.

Almancam full değil daha yazacak kadar bilmiyorum . Okula falan tr de gittim 6 ay orda 6 ay burdayız biz ondan alman forumlarına yazamıyorum

• Fiat 500 al

• Ulan fiyata bak ya 3.20d diyor 2006 diyor 3000€ diyor lanet olsun böyle vergilere!

• 116d al

• Konu fake. Almanyada araçlar bize göre ucuzda olsa 10.000 Euroya X6 falan yok, varda nası var açın bakın

http://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-x6-xdrive40d-mos/211984840.html

• rocco nun kaç beygiri var almanyada 280 in üstü var mı yoksa türkiye ile aynımı
  • Hummer HaşIII
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_58

Konu fake. Almanyada araçlar bize göre ucuzda olsa 10.000 Euroya X6 falan yok, varda nası var açın bakın

http://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-x6-xdrive40d-mos/211984840.html

Kabin bile mahvolmuş uçakla falan çarpıştı galiba

• e46 m3, e39 m5 ben olsam bunlardan alırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: louiswilliams09

quote:

Orijinalden alıntı: agaçe

Gözüne hangisi hoş geliyosa onu al bence. Otomotiv devi bi ülkede yaşıyosun arıza bakım masrafları yürğtme masrafları falan düşük. Tabii ki tercih meselesi ama almanyada şehir içi yolların parkların çok geniş olduğunu düşünüyorum. Bunı hesaba katarak Range Rover Sport 2010 alır konfor ve güç ikilisinin keyfini çıkarırdım. Tabii mesleğinde önemli bu durumda.

Ya çok keko gibi geliyor be abi. Mesela ben iphone da almam herkeste var diye herkeste olmayanı alırım . Şekil performans 10 numara ama 12-13 bin euro ona verene kadar 3000 euroya 2006 model 320d alırım yani . Gerçi suv hep pahalı ya diğer araçlara göre

3000 Euro ya 2006 320d vay be bizde ne kadar tahminde bulunalım bir 60 binden aşağı değildir 2006sı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 520d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.