Bildirim
Ehliyet Yaş Sınırı Hakkında Yardım !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
9 şubattan önce yazılamazsın diye biliyorum sürücü kursuna git onlar en doğru bilgiyi verir. Sabırsız olabilirsin ama artık eskisi gibi sınavlar uzun aralıklarla yapılmıyor 2-3 haftada bir direksiyon sınavı var max 15 gün gecikir ehliyetin yatıramazsan da. -
quote:
Orijinalden alıntı: furkan1zek
9 şubattan önce yazılamazsın diye biliyorum sürücü kursuna git onlar en doğru bilgiyi verir. Sabırsız olabilirsin ama artık eskisi gibi sınavlar uzun aralıklarla yapılmıyor 2-3 haftada bir direksiyon sınavı var max 15 gün gecikir ehliyetin yatıramazsan da.
Direksiyon sınavı sık oluyor fakat yazılı sınav bir daha en erken Haziran'da var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Arctic Monkeys
quote:
Orijinalden alıntı: furkan1zek
9 şubattan önce yazılamazsın diye biliyorum sürücü kursuna git onlar en doğru bilgiyi verir. Sabırsız olabilirsin ama artık eskisi gibi sınavlar uzun aralıklarla yapılmıyor 2-3 haftada bir direksiyon sınavı var max 15 gün gecikir ehliyetin yatıramazsan da.
Direksiyon sınavı sık oluyor fakat yazılı sınav bir daha en erken Haziran'da var.
Yok o kadar da olması imkansız ayrıca elektronik sınavlar var kaç günde bir bilmiyorum ama sık yapılıyor bildiğim kadarıyla dediğim gibi sürücü kursu en doğru bilgiyi verir.
-
Bilgisi olan yok mu? -
Yazilirken 18 yasini doldurmus olman lazim o yuzden giremezsin diye dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Shedower.
Ama sonuçta sınav tarihinde 18'imi doldurmuş olucam. Çok saçma değil mi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Arctic Monkeys
quote:
Orijinalden alıntı: Shedower.
Ama sonuçta sınav tarihinde 18'imi doldurmuş olucam. Çok saçma değil mi.
değil kardeşim. bir dahaki sınavı bekleyeceksin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X