Şimdi Ara

EHLİYETİ YENİ ALDIM, NE ZAMAN UZUN YOLA ÇIKABİLİRİM? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
29.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla ben 16 yaşında 100 cc 9.1 beygirlik motorla Konya-Anamur yaptıysam sen en az 140 beygirlik kaputu olan bi arabayla haydi haydi yaparsın dostum Buradakiler abartmış bana kalırsa.. evet bence de şehir içi trafiğine benzemez her an manyak bi tırcı, kamyoncuya denk gelebilirsin ama sen kendini bildikten sonra sıkıntı olmaz. Tek önerim sık sık (30-40 km de bir) mola vermen. Alışık olmadığın için sersemleyebilirsin arabanın içinde.
  • 30-40 km de mola ver ne demek la mobiletmi bu 40 km de 1 saatte gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

30-40 km de mola ver ne demek la mobiletmi bu 40 km de 1 saatte gitsin

Adam acemi
  • gidilir tabi 16 yaşındayım tekirdağdan antalyaya gittik arka koltujta babam uyudu ben sürdüm biraz büyük gösteriyorum 3 tane çevirme vardı hiçbirisi çevirmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jracool

quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

30-40 km de mola ver ne demek la mobiletmi bu 40 km de 1 saatte gitsin

Adam acemi

istediği kadar acemi olsun 30 dk bir mola veren kişi hiç trafiğe çıkmasın zaten

@zibidi gonzales bende 12 yaşındayken uluslararası yollarda tır sürüyordum,babam uyuyordu genelde.Poliselerde çocuk iyi sürüyo hakikaten diyip durdurmuyorlardı

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de daha erken uzun yol yapmak için.
    Araba kullanmayı biliyosan geriye kalan trafiği öğrenmek. Bu daha zordur. Özellikle İstanbul'da. En tehlikesiz yerlerden başla kullanmaya. Trakya yolları genelde boş olur Öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehliyetim yok ama istanbul-osmaniye arasında babam vermişti 300 kmye kadar sürdüm kullanırken çabuk geçiyor nasıl gittim anlamadım düz yolda her türlü sürersin gece çıkma yola ama prof değilsen..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidebilirin aslında 90-110 km hızla git yanındada araba kullanmayı bilen bi arkadaşın olsun ehliyetli onunla değişmeli gidebilirsin . ama 90 - 110 yavaş ben 180 falan gidicem dersen helvanı yerler .. sol şeritten 90- 110
  • otobanda daha rahat edersin yeter ki hatalı sollama yapma

sağ şeritten 70-80 le gidersen ölmezsin de öldürmezsin de...

bence iyi bir deneyim olur senin için...yap derim
  • adam usta olmuştur beyler 2009 konusu
  • Alanya-İstanbul arası 2 evim'de olduğu için gidip gelirim hep uzun yol. 30'dan fazla gidip gelmişimdir bu tecrübe ister

Yeni isen daha deneme derim 6-7 ay kadar. istanbuldaysan eğer trafiğe alış ve mümkün olduğunca gebze taraflarına git gel ama dikkat li ol 80 90'ı geçme derim

Altında ne araba olursa olsun bu iş tecrübe işidir. Ve unutma sen ne kadar iyi bilirsen bil karşındaki adamın hep öküz olduğuunu düşün ona göre kullan ve sollarken yavaş yavaş uzun mesafe'Den sollamak başla

ve zaman geçtikçe vites attırmaları farkedeceksin ve mesafeni daha kısaltmaya başlarsın. Ve her yol uzun farklıdır yollar farklıdır, arazi şartları vs olsun. zamanla inşallah kavrarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

adam usta olmuştur beyler 2009 konusu

Şşş çaktırma
  • konuyu görünce nostalji yaşadım beyler beyenler rahat sürüyorum sikinti yok :D
  • Konuyu okudum. Gayet güzel ve bilgilendirici olmuş.

Hafta da 5 gün direksiyon dersi veririm isteyen olursa.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.