Şimdi Ara

ehliyetsiz sigortasız kaza yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben motorla sağdan giderken önümdeki araç sinyal vermeden döndü ve ben araca çarptım adamda ehliyet yok sigortayı 1 saat önce yaptırdım dedi nekadar doğru bilmiyorum hafta sonu nasıl sigorta yaptırabilir bendede ehliyet sigorta yok adam kendı sigortası ehliyet olmadan karşılarmı arabayı onu merak ediyorum
    ben motoru geçtim cezayıda geçtim yedik zaten ama adam arabanın masrafını ödeyin yoksa sigortaya yaptırırım siz uğraşırsınız diyor

• O senin gözünü korkutup para koparma niyetinde belli ki. Kaza yaptığınız dakikada tutanak tutup fotoğrafları çekip sigortaya bildirmeniz gerek. Taraflardan birinin sigortası veya ehliyeti yoksa polis çağırılmalıydı. Anlaşılan artık iş işten geçmiş. Ancak adamın kaskosu varsa bu hasarını kendi kaskosu karşılayabilir. Aksi takdirde neler olacağını tam bilemiyorum belki dava açması lazım bir sigortaya danışın bence daha iyi olur.

Her iki araç da sigortalı olduğu durumda sigorta, kusur oranını kazanın şiddetine, yönüne, yolun durumuna göre fotoğraflar tutanak ve araçları expertiz yapılarak belirleyecektir. Bunların hiçbirisi yapılmadan bir şey söylemek zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 29 Mayıs 2017; 14:36:17 >
  • 2 bomba birbirine çarpmış ve patlamış. Çok manidar.
  • Ödeme. Versin bakalım sigortaya. Madem ehliyet yok onda da yok. Adama de ki ikimizde hatalıyız istersen polise tutanak tutturalım ikimize de yazsın istersen herkes kendi masrafını çeksin.
    Hem sen adamın sigorta poliçesini gördün mü ki var olduğuna inanıyorsun?
  • Adamın eğerki gerçekten sigortası varsa masrafı karşılamalısın. Yoksa sigorta şirketi başını ciddi derecede ağrıtır. Ve cezada yiyebilirsin. Umarım eksiklerini tamamlamadan bir daha trafiğe çıkmazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ......Kaza Yaptım......
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.