Şimdi Ara

EHLİYETTE GÖZLÜK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TÜM forum sakinlerine iyi geceler öncelikle danışmak istediğim konu şu

sağlık raporumda doktorum gözlük yazdı karakoldada gözlüklümü diyerek sorulduğunda gözlüklü olduğunu belirttim ehliyet resmimdede gözlük var

Ama karakoldakiler ehliyetime Gözlük yazmamışlar.

Her hangi bi çevirmede Ceza almama sebep olurmu..

• Sorun olacagini zannetmiyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun olmaz zaten ileride bir gun yeni ehliyetlere gecince duzeltirsiniz.

• Her hangi bi ceza alma ihtimali olmazmı çok tuhaf ve nadir bi rastlantı olduğu için danışabileceğim pek kimse yok

bir olumsuz cevap aldım ama içime kurt düştü

cevabınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanali096

Her hangi bi ceza alma ihtimali olmazmı çok tuhaf ve nadir bi rastlantı olduğu için danışabileceğim pek kimse yok

Ayni olay başımıza geldi babamın gözü 2.5 derece hipermetrop ve astigmat var birgün direksiyondayken çevirmeye denk geldik babamın ehliyetinde gözlük kullandığı yazmiyor. Sonuç olarak memur biraz kemkum etti fakat ceza yazmadı git bunu düzelttir dedi. Ben de ehliyet muayenesinde lens kullaniyordum ehliyetimde yazıyor gözlük veya lens kullanıyor diye. Burda sıkıntı nokta işgüzar bir polise denk gelmemek ceza yazmak isterse bu sebeple yazabilir yani.

Edit: onca neden arasından gözlük için ceza yiyebilmeniz için memurun gerçekten sıkıntılı olması gerekiyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panter20 -- 16 Kasım 2015; 2:53:35 >

• quote:

Her hangi bi ceza alma ihtimali olmazmı çok tuhaf ve nadir bi rastlantı olduğu için danışabileceğim pek kimse yok

Herhangi bir sorun olmaz, gözlük yazsa ama gözlüksüz kullansanız aracı problem olabilir, ama tam tersi durumda sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Herhangi bir sorun olmaz, gözlük yazsa ama gözlüksüz kullansanız aracı problem olabilir, ama tam tersi durumda sıkıntı olmaz.

Alıntıları Göster
    ehliyetimde gözlük ve lens yazıyor 10 seneye yakın gözlüksüz kullandım kimsede hayırdır demedi. Bu işler birazda şans işi herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınavda Gözlük
    10 yıl önce açıldı
    KOLORMATİK GÖZLÜK KULLANLAR
    13 yıl önce açıldı
    Ehliyet Gözlük İbaresi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

ehliyetimde gözlük ve lens yazıyor 10 seneye yakın gözlüksüz kullandım kimsede hayırdır demedi. Bu işler birazda şans işi herhalde

Alıntıları Göster
    Ben doktora gözüm bozuk dediğim halde sağlam raporu verdi bana ehliyette yazmıyor gözlük falan.He ben yine takıyorum bilmediğim biryere gideceksem,uzun yola yada gece yolculuğa çıkacaksam.O kadar yüksek değil derecem ama güler misin ağlar mısın

• Ehliyette gözlük yazmıyorsa sıkıntı olmaz. Ama gözlük kullanan adamın ehliyetine niye gözlük yazmazlar anlamış değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: JuzDirty

Ehliyette gözlük yazmıyorsa sıkıntı olmaz. Ama gözlük kullanan adamın ehliyetine niye gözlük yazmazlar anlamış değilim
    ehliyeti alırken niye düzelttirmediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuzDirty

Ehliyette gözlük yazmıyorsa sıkıntı olmaz. Ama gözlük kullanan adamın ehliyetine niye gözlük yazmazlar anlamış değilim
    Bir şey olmaz.
  • INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    Nerede ne yazdığına dair bi bilgim yoktu

gözlük ibraresi konacağı konusunda bilgilendirildim o kadar

karakoldan döndükten sonra öğrendim durumu
  • esasında dosyama gözlüklü yazıldı sağlık raporu vs vs ama karta yazılmamış ondan tereddütte kalmıştım.
  • quote:

esasında dosyama gözlüklü yazıldı sağlık raporu vs vs ama karta yazılmamış ondan tereddütte kalmıştım.
    valla sağlık raporuna gözlüksüz yazdırdım ama araba sürerken gözlük kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

valla sağlık raporuna gözlüksüz yazdırdım ama araba sürerken gözlük kullanıyorum

Alıntıları Göster
    bende de gözlük yazıyor.lens takıyordum hep,sağlık raporu alınacağı gün mal gibi gözlükle gittim,doktorda gözlüklü yazdı.sonrasında ise lazerle göz ameliyatı oldum ve gözlüğü tamamen kaldırdım.ama hala gözlüklü yazıyor.şimdiye dek sorun olmadı,olacağını da zannetmiyorum.
  • quote:

TÜM forum sakinlerine iyi geceler öncelikle danışmak istediğim konu şu

sağlık raporumda doktorum gözlük yazdı karakoldada gözlüklümü diyerek sorulduğunda gözlüklü olduğunu belirttim ehliyet resmimdede gözlük var

Bendede kontakt lens/gozluk yaziyor lens kullaniyorum. Sorarsa gozlugun nerde diye lena kullaniyorum, cikartiyim istersen dersin

Ekleme: Cıkar demezler herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 18 Kasım 2015; 11:34:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

quote:

TÜM forum sakinlerine iyi geceler öncelikle danışmak istediğim konu şu

Bendede kontakt lens/gozluk yaziyor lens kullaniyorum. Sorarsa gozlugun nerde diye lena kullaniyorum, cikartiyim istersen dersin

Ekleme: Cıkar demezler herhalde
    Sen yine araba kullanırken yanında gözlük bulundur cins polise gelirsen ceza bile yazabilir.

• Sorun olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GöKHaN 35 kullanıcısına yanıt
    gözlük takıyorum problem onda deil mesele gözümde gözlük var ama ehliyette yok

o cins polis buna ne der acaba
  • quote:

gözlük takıyorum problem onda deil mesele gözümde gözlük var ama ehliyette yok

o cins polis buna ne der acaba

Durumu tersten anlamışım. Problem olmaz o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.