Şimdi Ara

Eko 2gb vs Eko 3gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 hafta önce vodafone dan turkcele geçiş yaptım. En uygun 25 tl ye 2gb 500 dk 1000 sms olan eko 2 gb paketini tanımladılar.
    Şimdi turkcelin sitesinde gezinirken 25 tl ye 3 gb 500 dk 1000 sms olan eko 3gb paketini gördüm.
    İkisi arasında internet dışında bi fark var mı
    Eko 3gb paketine geçmelimiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• internete ihtiyacın varsa geçeblirsin.
  • Arkadaşlar konuyu açmamda ki sebep şuydu. Hani bu iki pakette 25 tl ya. Bunda bi ali cengiz oyunu var mı diye merak etmiştim.

• 25 liraya başka paketlerde var, alicengiz falan yok, dilediğine geçebilirsin.
  • Paket sonradan cıktı. Gecmen mantıklı tabiki.
  • bende bu eko 3gb 25 tl pakete geçiş yapacağım 2 ocak 2018 de vodafoneden daha iyidir türkcell fiyatta mantıklı
  • 2 GB olanın fiyatı 20 TL ye düşmüş. Bayi pos dan yükleme yaparsanız 1.5 TL de iadesi var. 3 GB olan 25 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıllardır TT ve Vodafone kullandım bu sefer Turkcell geçicem. Merak ettigim 12 tekrarlanir diyor 12 ay sonra uygun paket oluyor mu ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brucelee kullanıcısına yanıt
    2GB olanın fiyatı aynı 25TL. 20TL olan 1GB'lı paket.

Bu 1.5TL iade durumu nedir? Neden iade oluyor?
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Hesabım uygulamasından baktım ben fiyatlar yazdığım gibi. Kişiye özel galiba. 1.5 TL indirim için bayiden pos ile ödeme yapmak gerekiyor. İade hemen oluyor.
    Eko 2gb vs Eko 3gbEko 2gb vs Eko 3gb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• brucelee kullanıcısına yanıt
    Konu üzerine bahsettiğimiz tarifeler Eko tarifeleri olduğu için ona göre cevap yazıyoruz. Sizin bahsettiğiniz ise Eko değil, Uçuran Ekstra tarifeleri.

Size bu fiyatla sunulmasıda kriterleri karşılıyor olmanızdan dolayıdır muhtemelen.

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/ucuran-ekstra-2-gb-paketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdines

3gb olanı bayi nakit posdan alınırsa 23.5 tl ye geliyor o zaman turkcell için çok iyi fiyat.

SMS kanalından farklı olarak, Eko 3GB Paketi POS kanalından alındığında 30 gün sonunda otomatik olarak yenilenmeyecektir. Bu ne demek

• Bu paket sms yoluyla nasıl alınıyor. Hiç bi yerde yazmıyor. Şuraya şu şekilde sms atın diye.

• kimyagERdem kullanıcısına yanıt
    Sıkça sorulan sorular kısmında yazıyor, EKO3GB yazıp 2200 gönderin.

• Noxco kullanıcısına yanıt
    Merhaba vodafondan turkcelle geçmek istiyroum bu eko 3gb tarifesinden faydalanabilirmiyim herkes bu tarifeden faydalanabiliyormu. Bugün bayiye gittim sistemde görünürse ancak bu tarifeye geçebilirsin dedi herkes faydalanamıyor gibi bişe dedi. Geçiş yaptıktan sonra belli olurmuş varmı öyle bişe bilginiz varmı?
  • serkangzcn S kullanıcısına yanıt
    Sallamis. Faydalanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Sallamis. Faydalanabilirsiniz.

noxco hocam ben şimdi tcell numaramı dün taşıma talimatı verdim . bugün sms geldi 5 ocak 2018 de hattınız taşınacak diye kardeşimde numarasını tücele taşıyacak ben tavsiye edebilirmiyim 6 ay boyunca 1 gb hediye internetten yartarlanacakmıyız o numarasını yarın taşısa olurmu benim hat cuma açılacak ben TAVSIYE 2200 sms yollayacağım bana 3 kod mu gelecek kodlardan bi tanesini kardeşim hattı taşınınca TAVSIYE KATILIM kod 2200 yollayacak değilmi hepsi bu kadar mı ama ben cuma tl yükleceğim için kardeşimin hattı 3 gün sonra açılırsa 1 gb v-hediye bana gelecekmi
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Oylede olur evet.

• Turkcell'de eşsimkartı olan hattımı önce başka operatöre taşısam, 32 gün sonra geri gelsem, aynı sim kartlarla açtırabilir miyim hattımı?
  • Gnctrkcll li olmaya calisin yasiniz 25 alti ise sorun yok zaten cok daha guzel paketler var. Yok 25 ustu ise 25 yas alti bir kisinin tcsiyle kayit yapmayi deneyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.