Şimdi Ara

EKO66 yakıt tasarruf cihazı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihazı araştırıyorum ve cihaz hakkında süper olumlu yorumlar var. Cihaz sadece İstanbul ve Yozgatta takılabiliyor ve bu cihazı taktırmak için artvinden ankaradan bursadan gelenler var vede hepsi bu icadı yapan kişiye dua ediyor. İcadı yapan kişi bir türk mühendis.

http://www.eko66.com/eko66/tr/05/default.asp

Sitede cihazı taktıran kişilerin yorumları var yaklaşık 200-250 kişi hepsi olağanüstü derecede memnun.

Benim isteğim sadece 2 dakikanızı ayırıp cihaz hakkında bilgi toplamanız eğer söylenenler doğru ise hepimiz bu cihazı takıp mutlu mutlu gezelim. Saygılar.

• 2500 kiside memnun olsa hicbir zaman düsünmeyecegim gereksiz bir cihaz benim icin.

ama sen mutlu oluyorsan ne mutlu sana
  • Arama butonunu kullanırsanız çok ayrıntılı ve net yanıtlar bulabilirsiniz. Sanırım oralara yorum yapanlar tekrardan buraya yazmak için uğraşmayacaklardır.
  • Sevgili yarbay çok haklı bu konu hakkında sayfalarca yazı var. Kimse aynı tartışmaları ve ispatları tekrar yapmakla uğraşmayacaktır o yüzden arama işlemini kullanmanız daha sağlıklı olur.
  • Aynı konudan 50ye yakın başlık var.

İsteyen takar isteyen takmaz.

Ben taktım ve attım deneyin sizde paranızı çöpe atın ....

Reklam kokulu konuları bırakın artık ya, Zaten faydalı birşey olsa herkes konuşur öyle değilmi 1 yada 2 kişi değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ---CRUZE YAKIT TÜKETİMİ---
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.