Şimdi Ara

Ekonominin Toparlamaya Başlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son gelen güzel verilerle az da olsa hissedilebilir bir durum bugün sürekli zam gelen bir ürün vardı markette bugün baktım ürün fiyatı sabit kalmış iyiye gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son gelen güzel verilerle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Eylül 2024; 19:29:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Aynen.Ekonominin Toparlamaya Başlaması 

Ekonominin Toparlamaya Başlamasıx (formerly twitter)
    Gusholder Haber Bülteni (@gusholderhaber) on X
    https://x.com/gusholderhaber/status/1831731723849126053

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay:

"O kadar sıkıntıya rağmen biz, zenginlerden daha mutluyuz.

Bizim bir ayda aldığımızı onlar bir haftada kedilerine mama veriyorlar."

• Ekonominin Toparlamaya Başlaması
  • Dolar 10 kuruş düştü abdyi tl korkusu sardı ver mehteri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi hangi ürünün fiyatını değişmemiş bulmuş?

Bugün migros un sitesinde, nestle çikolata 30 liradan, 37 liraya çıkarmış! Zaten migros fiyatı arttırıyor, sonra diğerleri peşinden kazıkları diziyor, migrosun indirimli ürünleri olmasa, önünden kimse geçmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamları marketçi esnaf kendileri yapıyor. 9 liralık kolayı nasıl 45 liraya satabiliyorsunuz. Veya 10 liralık domatesi nasıl 50 liraya satabiliyosunuz. Dükkan kiralarına bakalım sarı sitede 5 bin liralık dükkanı 25 bin liraya nasıl satabilirsiniz? Kuyumcu mu işletecek orayı? Kim ne işi yapacak da o parayı toparlayacak? Affedersiniz siz cumhurbaşkanınıza laf ediyorsunuz fakat halkı olarak kendiniz yapıyorsunuz artık. Ben artık trol olmadığım halde artık rte size haktır adam işini doğru yapıyor derim. Çünkü çalan bir milletten hayır gelmez.

Yanlışsa söyleyin bakalım...

Enflasyonu kendiniz yapıyorsunuz kendi ayağınıza sıkıyorsunuz. 5 liralık mal 10 lira olmalı tabii ki de ama türkiye esnafları tüccarları ticaretçileri 1 liralık mala 10 lira ekliyorsa durup düşünmek gerekir. En basitinden tüccarlar bile fındığı sırf birinin bahçesinde kokarca çıktı diye 80 liraya fındık alıp ben almanya da fındığın kilosuna baktığımda Tl bazında 400 liraya geliyorsa ben bu tüccara ahlaksız tüccar derim. Fındık üreticisinin ne suçu var? 320 lira kar etmek nedir ya? Soruyorum bu hangi aklın ürünü? Hatta bazı yerlerde kilosu 20€

şuna bir bak

https://www.nussgrosshandel.de/product-categorie/nuesse/haselnuss/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 6 Eylül 2024; 12:55:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TÜİK'in verisine göre mi yoksa gerçek hayatta markette sürekli yukarı pompalanan fiyatlara göre mi toparlanıyor?

• Evet toparlanıyor, toparlanması bittiği an ülkeyi terk edecek.Ekonominin Toparlamaya Başlaması 

• O gelen güzel verileri Biz niye hiç göremiyoruz... Biz vatandaşlar sadece kazık görüyoruz...
    Buyurun bugün yayınlanan bir haber tüp gaza 9 ayda 7.zam!!

• Şöyle trol başlıklara neden mesaj atıp gündem başlığında ön plana çıkarıyor sunuz bende uyarı babında attım mesaji ama bu trol bizim tepkilerimiz sayesinde burada etkileşim kasıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 6 Eylül 2024; 18:38:29 >
  • Turkiye tarihinin kotu enflasyon issizlik ve ekonomi verilerine sahipken bu iyimserlik bizi batirir...

• AKP'de israf son hız devam ediyor. Nasıl olsa gidiyoruz, gider ayak ne götürsek kârdır modundalar. İsraf bitmeden toparlanma imkansız.

• Bu faizle gidilirse ülkede vergi verecek kurum kalmaz

• Ekonominin Toparlamaya Başlaması
  • Bu bölümü trollemek serbestse biz de eglenelim sayın adminler Ekonominin Toparlamaya Başlaması 

• kimse algı yapmaya uğraşmasın zaten ara zamda almadık maaşa insanlar bezmiş gibi çalışıyor.

• 1 hafta önce aldığım 2,5 kg yoğurt 75 TL’den 85 TL’ye çıkmış, bu mu ekonominin toparlanma şekli?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Giderayak ülkenin iyice içine ettiler. 1 asırda toparlanmaz bu ülke

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.