Şimdi Ara

EKRAN KARRIM YANDI HERALDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar ekran kartım canavar gibü çalışır iken birden aklıma esti pcnin bütün parçalarını söktüm ve temizleyip bir kenara koydum. Yeni oyun donanınmları aldım bu yaz çalışarak siparişi verdim yarın öbür gün gelicek diye bende pcyi bügün tekrar kurdum ve açılmadı sorununun ekran kartımdan geldiğini tespit ettim 1 2 kere tak çıkar yapınca ekran kartından kokular gelmeye başladı allah allah dedim 6 pinlik psudan gelen kabşoyu cıkarıp çalıştırdıgımda ise ısı borularının yanındaki pil gibi olan şeylerden sarı bir ışık çıktı bende korktum alev olabilir diye fişi çektim. Sebep nedir lütfen yardımcı olun.

Pc donanımlarım:
    . Fx 6300 işlemci oc ile 4.4ghz
    . Gtx 650tib 2gb 192 bit ekran kartım
    . 500 volt cooler-master psu
    . 970a-g46 anakart
    . 2x4gb 1600mhz ram
    . 128gb 850evo ssd

Donanımlarım bunlar lütfen bir yardım edin paramda bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun mahale arasi bi bilgisayarcıya gidip tek tek parçaları deneyin derim 20 lira tutmaz yani ışık felan çıktıysa gerçi gitmişdir ama son çare baktırın derim.

• Parçaları tek tek denedim ekran kartını cıkarıp başkasını takınca tıkır tıkır tıkır calısıo benimki neden bozuldu sadece temizledim ya

• Acaba temizler iken üçinden bişemi düştü noldu komple söktüm ekran kartınıda hep yaptıgım iş çünki ilk defa böyle oldu

• Geçmiş olsun. Yenisini almaya bakın

• Eminsin yani dost bi çare yok yani

• ugurakturk123 U kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.Yenisini almak zengin için kolayda parası olmayan için zor.Ekran kartları çok sıkıntılı parçalar bende sorunlarından bıktım valla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU yandı neden
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Parçaları söküp takarken fişi çektiniz mi. Elektrik varken mi montaj yaptınız?
  • Hayır normal pcyi kapattım temizledim sonuç bu

• görüntü birimi bozulduysa o tamir edilebilir.
  • 500volt psu takarsan tabi yanar nerden buldun öyle birşeyi

gtx 750tiye geçme vakti gelmiş yani sadece 470tl ikinci elde 350-400e bulabilirsin...
  • Nie 500volt çokmu geldi 3senedir kullanmaktayım çatır çatır ya hiç bir çare yokmu tek çare gtx960 almakmı şimdi

960 paramı verilir o karta güncel kartlara bi bak amdnin
  • Yani ben en iyisi bir göstetem mahallede birine olmadı amazon hzleri den -1060 alıvam turkıyeden cok daha ucuz hem

volt değil o watt onu kastettim :D

bu arada rx 460 2gb alabilirsin sıkıntısız
  • Dostum bence yanlışın var o volt olacak türkiyede bu terim kullanılır bide gtx960 2gb modeli 640tl almayı düşünmekteyim

• Başka bilgisayarda sorunsuz çalışıyorsa ekran kartı, güç kaynağını değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurakturk123

Dostum bence yanlışın var o volt olacak türkiyede bu terim kullanılır bide gtx960 2gb modeli 640tl almayı düşünmekteyim

Arkadaşın yanlışı yok, watt olacak.
    VoltxAmper=Watt
    Türkiye'de elektrik şebekesi 220-230vdur güç kaynakları bunu 12v,5v,3.3v seviyesine düşürür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.