Şimdi Ara

ekran kartı çalışmıyor (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende ge force 8500 gt ekran kartı var 2 ay kadar şehirdışındaydım geldiğimde pc yi açtım fanlar çalıştı fakat görüntü yok.. monitör ışığı yanıp sönüyor.Monitör kablosunu anakartın ekran girişine taktığımda ise normal çalışıyor sizce ekran kartı yanmışmıdır format atsam faydası olurmu

• Hocam 2 aydır yokmuşsunuz.Ekran kartını slotundan çıkardıktan sonra diş fırçasıyla ekran kartı slotunu temizleyin, içinde pislik birikmiş olabilir.
    Ekran kartının pinlerini de silgi ile kibarca sildikten sonra takıp bir deneme yapın.Slota tam olarak oturduğundan emin olun bir de öyle deneyin.
  • eyvallah hocam hemen yapıyorum dediklerini umarım olur
  • ama diş fırçası çok sert olmasın yani pinlere zarar vermesin..slotun içini temizlemek için en kibar yöntem ne bulabiliyorsanız onu yapın.
    ayrıca kasadan elektriği tamamen kesin bunu yapmadan önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 2 Aralık 2011; 13:06:27 >
  • olmadı hocam dediklerini aynen yaptım ama nafile heralde ekran kartı sizlere ömür
  • İlla ekran kartı bozuk diye birşey yok..ekran kartını başka kasada deneme imkanınız varsa deneyin lütfen..
    kasa uzun süre çalışmadığı için başka bir sıkıntı da olabilir.bios pilini çıkartıp deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.