Şimdi Ara

Ekran kartı çizgiler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
455
Cevap
3
Favori
5.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekran kartı çizgiler Ekran kartı çizgiler 

En sevimli olan yaşları Ekran kartı çizgiler 

• qeceninprensi kullanıcısına yanıt
    Zaten şimdiden canavar 🤓 sonrasını düşünemiyorum. İçinden yaratık çıkıyordur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yourself88 kullanıcısına yanıt

Ekran kartı çizgiler Sürekli de ilgi alaka bekler Ekran kartı çizgiler 

O eksik kalmıyor baba otur araba oynicaz diyor. 😁 Bıraktık geldik, yapacak bişey yok. Onun yeri başka

Ekran kartı çizgiler Ekran kartı çizgiler 

• Memtest ekranı sorunsuz gözüküyor sanki?

• gkhnAy G kullanıcısına yanıt

pardon :))) @yourself88 den geldi sandım mesajı bir an :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 29 Ağustos 2024; 21:27:36 >
  • Yanlış anlaşıldı sanırım, konu sahibi yourself88'in paylaştığı memtest fotoğrafında ekranda sorun yok gözüküyor. :)

Edit: Yazarken siz mesaj atmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnAy -- 29 Ağustos 2024; 21:29:32 >

Test hala devam ediyordur muhtemelen. Baya uzun sürer çünkü bu test :)

• RAM'lerden bahsetmiyorum, fotoğrafta ekran var çizgi filan yok. Onu kastetmiştim.

Link sorun çıkarıyor ama bir önceki sayfada.

4 pass olacaksa sabaha kadar bile sürebilir :) Ben Testmem 5 kullanmıştım diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnAy -- 29 Ağustos 2024; 21:47:9 >

Test mem 5' de arayüz nasıl çalışıyor acaba; hiç kullanmadık. Memtest86 tıpkı bir işletim sistemi gibi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 29 Ağustos 2024; 22:2:4 >
    Ekran kartını 4 5 defa söküp taktım başlattım çizgiler kayboldu. İşte o sorunu anlayamıyorum. Böyle açıldığı zaman oyun oynuyorsun vs çizgi gelmiyor. Yeniden başlatıyorsun çizgi yok. Ama bilgisyarı kapatıp sonra tekrar açtığında çizgili hale geliyor.

Dün geç saatlerde bir ara açıldı yine sorunsuz. 2 saat kadar oyun oynadım. Bazen ufak tefek grafik hataları dışında iyiydi.
    Ekran kartı çizgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 29 Ağustos 2024; 22:11:11 >

Hakkaten uzunmuş, bukadar beklemiyordum 😁 uyuyup kalacaktım neredeyse. 4/2 nin yarısında. Sabaha kadar sürme kısmı doğru mu 🤓 eğer öyle ise şimdi iptal edeyim. Sonra boş zaman da başlatayım tekrardan.
    Ekran kartı çizgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 29 Ağustos 2024; 22:16:51 >

bence iptal etme. 11-12 saat sürdüğü oluyor çünkü. yeniden başlarsan bu saatleri yine geçirirsin, zor olur

• TestMem 5'i yanlış söyledim. O Windows altında çalışan. Özür dilerim. Memtest86+ olsa gerek şu an çalışan? Memtest86 daha güncel.

1 saat 46dk olmuş daha. Çıkacak gibiyiz dışarıya ondan açık kalmasın. Sabahtan başlatmak lazım o zaman bu testi ondan dedim. En azından alışverişe vs giderken başlatırım haftasonu. O zaman saat olarak daha uygun olur sanki.

• Devam etsin derim.

Evet. Bootable çalışması; herhangi bir işletim sistemi çatısı altında çalışmaması çok önemli.

Kendini 11 buçuk saate göre ayarla o vakit :)

Sabah 6 7 lere kadar sürecek. Ben yarın uyurum muhtemelen o saatlerde 😁 boş boş çalışmasın saatlerce. Çarşıya felan giderken açarım ben onu. Sorun yok gelsemde çalışır o zaman problem olmaz. Ben şahsen 1 2 saatlik felan sandım 🤓

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.