En sevimli olan yaşları |
Ekran kartı çizgiler (11. sayfa)
-
-
Zaten şimdiden canavar 🤓 sonrasını düşünemiyorum. İçinden yaratık çıkıyordur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sürekli de ilgi alaka bekler
-
O eksik kalmıyor baba otur araba oynicaz diyor. 😁 Bıraktık geldik, yapacak bişey yok. Onun yeri başka
-
Memtest ekranı sorunsuz gözüküyor sanki?
-
pardon :))) @yourself88 den geldi sandım mesajı bir an :)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 29 Ağustos 2024; 21:27:36 > -
Yanlış anlaşıldı sanırım, konu sahibi yourself88'in paylaştığı memtest fotoğrafında ekranda sorun yok gözüküyor. :)
Edit: Yazarken siz mesaj atmışsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnAy -- 29 Ağustos 2024; 21:29:32 > -
Test hala devam ediyordur muhtemelen. Baya uzun sürer çünkü bu test :)
-
RAM'lerden bahsetmiyorum, fotoğrafta ekran var çizgi filan yok. Onu kastetmiştim.
Link sorun çıkarıyor ama bir önceki sayfada.
4 pass olacaksa sabaha kadar bile sürebilir :) Ben Testmem 5 kullanmıştım diye hatırlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnAy -- 29 Ağustos 2024; 21:47:9 > -
Test mem 5' de arayüz nasıl çalışıyor acaba; hiç kullanmadık. Memtest86 tıpkı bir işletim sistemi gibi çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 29 Ağustos 2024; 22:2:4 > -
-
Hakkaten uzunmuş, bukadar beklemiyordum 😁 uyuyup kalacaktım neredeyse. 4/2 nin yarısında. Sabaha kadar sürme kısmı doğru mu 🤓 eğer öyle ise şimdi iptal edeyim. Sonra boş zaman da başlatayım tekrardan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 29 Ağustos 2024; 22:16:51 >
bence iptal etme. 11-12 saat sürdüğü oluyor çünkü. yeniden başlarsan bu saatleri yine geçirirsin, zor olur
-
TestMem 5'i yanlış söyledim. O Windows altında çalışan. Özür dilerim. Memtest86+ olsa gerek şu an çalışan? Memtest86 daha güncel.
-
1 saat 46dk olmuş daha. Çıkacak gibiyiz dışarıya ondan açık kalmasın. Sabahtan başlatmak lazım o zaman bu testi ondan dedim. En azından alışverişe vs giderken başlatırım haftasonu. O zaman saat olarak daha uygun olur sanki.
Devam etsin derim.
-
Evet. Bootable çalışması; herhangi bir işletim sistemi çatısı altında çalışmaması çok önemli.
-
Kendini 11 buçuk saate göre ayarla o vakit :)
-
Sabah 6 7 lere kadar sürecek. Ben yarın uyurum muhtemelen o saatlerde 😁 boş boş çalışmasın saatlerce. Çarşıya felan giderken açarım ben onu. Sorun yok gelsemde çalışır o zaman problem olmaz. Ben şahsen 1 2 saatlik felan sandım 🤓
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X