Şimdi Ara

Ekran kartı çizgiler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
3
Favori
6.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tüm oyunlar filmler HDD lerde işte :D haklısın aslında artık onlarda tutmasam iyi olacak. onları olmazsa Hdd okuyucu falan alıp lazım olduğu zamanlar kullansam olur. Temiz bir şekilde kurdum dün sistemi. Uygulama ve windows güncellemelerini yaptım. Ekran kartını takmadım artık, kurmadım da. OCCT testinde böyle olsa problem vermez miydi ?

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Patlamasın ? 200 derece de 5 dakika. Alüminyum folyoya vs sarmam gerekir mi ? Birde sadece kart kısmını söküp koymam gerekiyor değil mi ?

• yourself88 kullanıcısına yanıt

Kaç GB datan var ki? Hepsini vakit buldukça .iso ya çevirip şifrele www.archive.org a upload et gitsin. Üzerinde tutma bence. Video ve oyun data backup ları HDD lerde uzun süre bekletmek bad sektör arızası verir. Ve bu da hiç istemediğimiz bir sonuç olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 1 Eylül 2024; 18:47:12 >

Patlamaz 200 derece lehimleri eritir sadece karttaki fan falan plastik gibi seyleri sök dıs metali de sök kart pert olarak cıkarsa mesuliyet kabul etmem fakat pert cıkmazsa sorunun gecici bir süreligine belki birkac ay belki 1 sene gibi yüksek ihtimalle cözülecektir ısının 200 dereceyi gecmediginden emin ol 5 dakika dene hala artifact varsa ancak kart calısıyorsa ikinci bir fırınlama da deneyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Eylül 2024; 18:58:17 >

yani folyo iyi fikir olabilir ısıyı esit dagıtır

• qeceninprensi kullanıcısına yanıt
    3 tb ve 4 tb hdd lerim var. Oyun film vs var içinde ama muhtemelen 4tb olan yandı sanırım zaten. Allahım sınanıyorum gerçekten de ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Yok estağfurullah zaten karttan ümidimi kestiğim için denerim. Yoksa tabi ki de sizlik durum yok. Tamamen kendi insiyatifimde yaparım.

• 10-12 senelik 2 TB WD Black'lerim halen taş gibi. Daha eski WD Green'ler var, onlarda da sorun yok. Gerçi önemli olan yedek olması.

HighPower'ın diğer kabloları duruyor mu? Olmadı daha önce kullanmadığınız olanlarla değişin.

• Bu arada ekran kartının garanti süresi de neredeyse bitmek üzereydi değil mi

• gkhnAy G kullanıcısına yanıt
    Bi bu eksikti ya. Seagate nin 20 seneye yakın önce aldığım hdd var. Onda problem yok. Bu power yüzünde mi ne oldu anlamadım. Bi bu kalmıştı zaten.

Diğer kabloları var ama kabloları komple çıkardım sadece power dan anakartta gelen 3 kablo var onlarla denedim. Yine aynı. Bazen açılıyor ama aniden kapanabiliyor. Bazen açılmıyor hiç.

Yok, ekran kartı 3 4 sene olmuştur alalı. Bitmiştir o. Zaten garanti olsa yollardım. İşlemci, anakart, Ram, nv hdd ve sıvı soğutma garanti de şu anda sadece. Yeni parçalar onlar. Power bile 10 seneyi rahat geçmiştir.

Zaten garantili dışında olan tüm parçalarda arızalandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 1 Eylül 2024; 19:35:8 >
  • High Power 1000W 2010 yılında alınma, Şubat ayına kadar çalıştı. Kadıköy Eksen'den satıcı bir arkadaş "ismi pek bilinmiyor ama bilinen markalara üretim yapan fabrikanın kendi ürünü, oldukça iyi" demişti.

HDD işlerine şu an takılma hocam. Ekran kartı da ikincil. Yeni aldığın parçaların sağlam çalışması öncelik. Kasada bir sorun olabilir, bir yerlerden kaçak filan yapıyordur. Ben halen üşenmeyip uzay montaja dönmeni öneriyorum. Kasayı da denklemden çıkarmak lazım.

Edit: PSU Şubat ayına kadar çalıştı derken, yeni PC yapınca kenarda yatmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnAy -- 1 Eylül 2024; 19:39:57 >
    Ben anlamıyorum zaten neden sürekli elektronik parçalarım arızalandı. Uzay modunda çalıştırmak için sıvı soğutmayı da sökmm lazım dışarda çalıştırmak ta nasıl emin olacağım. Bazen böyle de çalışıyor bazen duruyor. Sanırım alınacaklar listesine eklendi bu da

Kasa da nasıl kaçak olabilir. Kasayı, yeni aldım. Üretimden kaynaklı mı kaçak olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 1 Eylül 2024; 19:54:58 >
  • Aynen, tabi önemli nokta "olabilir". Kasa değişince sorunu geçen arkadaşlar oluyor. Bazen bir yerlerde çapak filan kalıp kısa devreye neden olabiliyor diye biliyorum.

Nihayetinde demek istediğim, ne kadar az değişken o kadar iyi analiz.

Ama parçaları haftalardır denerken hiç bu sorunu yapmadı. Normalde başlarda da yapması gerekmezmiydi. Daha 2 gündür yapıyor bunu. Aslında artık yoruldum haftalardır saatlerce uğraşmaktan şu bilgisayarla artık. Sadece normal çalışan güzel bir sistemim olsun istedim. Tüm güvendiğim parçalar sıkıntı yaptı ya.

• Hiç kimse söylememiş ben söyleyim. Monitör bozuk.Ekran kartı çizgiler 

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt

TV' ye çıkış da almıştı; orada da aynı sorun ile karşılaşmıştı. O yüzden monitör diyememiştik.

• Tüm elektronik eşyalarım bozuluyor demiştin. Oturmuş olduğun dairede toprak hattı bağlantısı var mı? Şebekeden gelen enerjinin fazlar arası değerler normal mi? Hiç bakmış mıydın böyle şeylere?

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Arka planda karıncalanma olduğu zaman, monitör ayarları menüsünü açtım. Monitör de ayarlar menüsünü açtım ve o gayet net görünüyor. Monitör de arıza olsa komple karıncalanma olması lazım diye düşündüm.

Aynen @qeceninprensi dediği gibi tv de denediğim zaman da aynı şekilde karıncalanma lar vardı. Hatta 2 farklı kablo ile denedim yine aynıydı.

Ekran kartı çizgiler

Aynen daire de topraklama var. Yani aslında uzun yıllardır hiç elektronik problem olmadı. Tv vs eşyalarda yanma vs olmadı. Benim power arızalı olunca yaptı sanırım ya. Güç kablosunu takarken falan içinden dinledim ses geliyor hafif. Zaten yıllarca kullanıldı. Tamir de olmaz sanırım. Olmaz sa yenisini alırım. Ama Hard disk yeni sayılırdı ya. Daha 2 sene olmamıştır. Garantiye de girmez bu. Moralim iyice bozuldu. Önce ekran kartı sonra power şimdi de harddisk. Alt tarafı şöyle güzel bir pc olsun istedim başıma gelenlere bak.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.