Şimdi Ara

Ekran kartı çizgiler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
3
Favori
5.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O söylendi daha önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yourself88 kullanıcısına yanıt

Dünya malı için fazla canını sıkma deymez. Bugün hanım arabayı kullanırken dalgınlıkla kaldırıma yaklaşmış lastik yarılmış birkaç yerinden dünya kadar masraf çıktı yarın ona bakmam lazım 3-4 gün önce saç kurutma makinesi hakkın rahmetine kavuşmuş içinden kıvılcımlar çıkmış onu aldım yeni. 10 gün önce asfaltta giderken ön plaka düştü hemen döndüm plaka yerinde yoktu t1 günüm yeni plaka ile uğraşmakla geçti arabanın silecekleri daha yeni plastikleri koptu değiştirmem lazım velhasıl bu işler bitmez bir dert bitiyor diğeri başlıyor oluruna bırakmak lazım üzülsen de faydası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin şu an sadece PSU arızalı o zaman. Değil mi?

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Şüphezis öyle, dünyalık şeyler gelip geçici. Yine de geldi mi üst üste geliyor. İnsanın morali bozuluyor. Admızla alakalı mı acaba, fatih ler çekiyor herhalde. Senin de başına gelmeyen kalmamış. Ben bocsh marka alıyorum silecek fena değil memnunum. Herşey de vardır bi hayır. İçinde bilgiler vs vardı gitti ne varsa. Sinir oldum bıraktım kalktım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • qeceninprensi kullanıcısına yanıt
    Sanırım arızalı o da. Yani 2 güne kadar iyiydi. Şimdi açılıyor bazen ama aniden kapanıyor. Ondan sonra hiç açılmıyor. Biraz duruyorum sonra açılıyor ama yine aniden kapanıyor. Kablosunu sürekli söküp takıp denemek lazım arada açılıyor öyle yapınca ama diğer parçalara da zarar vermek istemiyorum. Olmadı yenisini alıp denerim. Duruma göre ya kalır ya iade ederim.

O bilgiler duruyordur kurtarılır canını sıkma. Bir yere gitmez o datalar kurtarılır. İnanır mısın; Sadece PSU işte :(

Senin şu PSU fanı hakkında konuşmuş muyduk hiç?

Evet son video da bilgisayar kapandığı halde fanlar çalışmaya devam ediyordu ama bilgisayar açılmıyor çalışmıyor. Psu fanı çalışmaya devam ediyor bir süre duruyor sonra. Hatta güç kablosunu söküp tekrar taktığımda psu fanı otomatik çalışmaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 1 Eylül 2024; 22:3:58 >
  • En son versiyon BIOS sürümün değil de; sırasıyle bir önceki BIOS versiyonlarını mı denesen acaba Fatih? Ne dersin? Denemiş miydik yoksa? Bir önceki versiyonlardan birine dönüp de, hata giderenler baya olmuş bu net camiasında çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 1 Eylül 2024; 22:16:50 >
    Şöyle, anakart gelince son güncel bios versiyonunu yükseldim sadece. Geriye doğru yüklemedim. Bios güncel olursa iyi olur diye düşündüm. Hatta bu sefer beta sürümü var diye onu yükledim bile. Ama öncekine dönerim. Tabi şimdi elektrikler gitti 🤓 Yağmur başladı, elektrik kesintileri başladı. Aslında sisteme harici güç kaynağı da almak lazım da. Yani geriye doğru 1 2 bios denemesi yapabilirim tabi bilgisayar açılırsa.
    Olmazsa sonra denerim. Yarın mesai var. Malum haftasonu baya vaktimi aldı. Ben psu sipariş verip denemeyi düşünüyorum. Msı ya da Asus marka alsam mı acaba

ASUS TUF Gaming 750B 80 Plus Bronze 750W Güç Kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 1 Eylül 2024; 22:28:53 >

Evet aynen. Sana Schneider marka 1000W güzel bir UPS lazım bence de :)

Masraflar tüm hızıyla devam ediyor 😁 kesinlikle şart aslında elektrikler kesintiler vs hep zarar bilgisayara.

MSI PSU MAG A750BN PCIE5 750W 80+ BRONZE POWER SUPPLY

Acaba bu msı mı alsam ki bu sefer de ya da Asus mu. High power da var ama (teknobiyotik) satıcısından 😁 malum durumlar.

Bu powerları son zamanlarda alıp da memnun olanlar konuya gelip de bir yorum atsalar çok iyi olacak aslında. Ben de malum son 10 senedir dizüstü kullanıyorum :) 10 yıl PSU sektöründen uzağım :)

Ama Teknobiyotik mi? AMAN AMAN SAKIN ha!.. :) Gözünü seveyim yani :)

İnternette inceleme videolarına bakarım olmadı. High power güzel ama dediğin gibi teknobiyotiğe tekrar bulaşmam 🤓 yarın gün doluyor. İade parası yatmazsa amazon halledecek bakalım. Olmazsa msı inceleyip alır denerim. Güzel olursa iade etmem. Zaten kaç sene oldu onunda vadesi dolmuştur. Çok da üstüne olmak istemiyorum artık. Daha nekadar götürecek.

Amazona ne göndermiştin? :) Anakart göndermiştin, o geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 1 Eylül 2024; 22:44:49 >
  • İnanır mısın; 10 yıl önce kullanmış olduğum masaüstü bilgisayarlarımın güç kaynaklarının markaları; birinin Asus, diğerinin de Cooler Master idi. P4 3.2Mhz li kasalardı Ekran kartı çizgiler Asus olan hiç bozulmadı kale gibi. Cooler Master bozulmuştu. (2 adet block kondansatör patlaması) :D

• HighPower'ların hepsinde var mı bilmiyorum ama kapandıktan sonra 2 dakika fanlar devam eder, soğutma özelliği. Benim emektar da aynı şekil.

HDD devre kartı değişebiliyor, plakalarda sorun olmasın yeter ki.

Aynen anakart göndermiştim. O da sağlamdı muhtemelen ama bunu amazondan daha ucuza aldım. 2 gün cevap gelmezse bzii arayın dediler. Yarın halledilir muhtemelen. Asus kalite ama ya. Ben de Asus monitör ve laptop kullanıyorum. Şükür yıllardır tık demedi. Bu ara gerçi bozulan bozulana, arada kaynamasın onlarda aman.
    Power da sorun ya. Buralarda denediğim eski power ile denedim. Sistem açıldı çalışıyor şimdi. Benim power da sıkıntı var.
    Ekran kartı çizgiler
    Ekran kartı çizgiler

Ekran kartı çizgiler

• gkhnAy G kullanıcısına yanıt
    2 dakika sürüyor olabilir evet. Bir müddet çalışıyor 1 dakika rahat vardır. Güzel bir özellik ama.
    Bilmiyorum ki. Devre kartı ayrı satılıyordur demi alıp değiştirsem. İnşallah yoktur daha yeni almıştım sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 1 Eylül 2024; 23:14:38 >

Çıkma da bulabilirsin hurdadan :D Ciddiyim bak (HDD Kontrol Kartı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 1 Eylül 2024; 23:49:9 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.