Şimdi Ara

Ekran kartı değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben msı armor rx580 8gb oc bir ekran kartı aldım 3 gün oldu ama çok ısınıyor onun yerine mağazaya götürsem (vatan bilgisayar ) gtx 1060 3gb ile değiştirebilirmiyim (çok ısınıyor ondan değiştirmek istiyorum)Ekran kartı değişimi

• Rx 580 icin 83 derece oyunlarda gayet normaldir ve asiri isinma olarak gorulmemelidir , kasadaki hava akimi cok iyi degilse bu derece gayet normal sinirlar icersindedir , kasada iyi hava akimi varsa , oyunlarda 80 dereceler gorulebilir , degisim konusuna gelince , sansini deneyebilirsin , ama vatan degisim raporu olmadan karti iade alirmi bilmiyorum , sansini deneyebilirsin , ama kartta bir sorun gorunmuyor acikcasi .
  • Armor modeli için sıcaklıklar normal. Bir sorun olmadığı için değiştirmezler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ısıya takan daha.

Hocam backplate yok o modelde ekran kartı %100 yükte 83 derece gayet normal.

çok ısınıyor da noluyor size ne zararı var? ayrıca çok ısınma ne? neye göre kime göre? bu sıcaklıklardan bir şey olmaz.

siz drop yemeden sıkıntı çıkarmadan oynatıyor mu? evet ise sıkıntı yok devam.

ayrıca değişim yapmazlar. çünkü ortada bir sıkıntı yok.

ekleme: ayrıca rx580 gb'ın rakibi 1060 6gb'tır ki o bile geride kalır çoğu zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr_2010 -- 27 Ocak 2019; 14:31:0 >
  • hmm tmm yanıtınız için teşekkür ederim normal olduğnu bilmiyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.