arkadaşlar ben fujitsu ah530 kullanıyorum.ekran kartı oyunlar için çok düşük.sistem özelliklerim şunlar: Intel Core i3 380M @ 2.53GHz Arrandale 32nm Teknoloji 4,00 GB İkili-Kanal DDR3 @ 532MHz FUJITSU FJNBB06 :( ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum ama piyasa hakkında pek bilgim yok.ucuz ve piyasadaki oyunları çalıştıracak bir ekran kartı alcam ne almalıyım?
dostum laptop kullanıyorsan ekran kartı değiştiremiyorsun zaten piyasada laptoplar için ekran kartı yok
Laptop ekran kartları değişmez öğrenin artık şunu. Değişebilir ama çok üst düzey laptoplarda aynı seviyede kart ile değişebilir mesela gtx670m yerine gtx680m takılabilir.
quote:Orijinalden alıntı: Axe* Laptop ekran kartları değişmez öğrenin artık şunu. Değişebilir ama çok üst düzey laptoplarda aynı seviyede kart ile değişebilir mesela gtx670m yerine gtx680m takılabilir. Atarlanma Çavuşum
quote:Orijinalden alıntı: DevrimSeven60 quote:Orijinalden alıntı: Axe* Laptop ekran kartları değişmez öğrenin artık şunu. Değişebilir ama çok üst düzey laptoplarda aynı seviyede kart ile değişebilir mesela gtx670m yerine gtx680m takılabilir. Atarlanma Çavuşum Aslında yarbayım ban yedim açılmasını bekliyorum
benim bildiğim anakart uyuyorsa değiştiriliyor diye biliyiorum olmadı al ekran kartını servise git montajını onlar yapar