Şimdi Ara

Ekran kartı fan ve sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alttaki resimdede görüldüğü gibi 2 tane fan gözüküyor ama saydığımda bi ekran kartının altında bi işlemcide bi güç kaynağında bide harddiskde ledli fan var nasıl oluyor.Birde battlefield 3 far cry 3 felan oynarken ekran kartı sıcaklığı 70 derece oluyor normalmidir.Oyunları ultra da oynuyorum

Ekran kartı fan ve sıcaklık

• resim açılmadı 6870 gibi gördüm.o kart için ve bu havalarda 70 iyi bile oyunlarda.80-85 bile görürsen sorun etme.
  • Peki fan sayısının cevabını bilionmu ? 2 tane gösterio ama baktığımda bi ekran kartının altında bi işlemcide bi güç kaynağında bide harddiskde ledli fan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForsTinq

Peki fan sayısının cevabını bilionmu ? 2 tane gösterio ama baktığımda bi ekran kartının altında bi işlemcide bi güç kaynağında bide harddiskde ledli fan var

güç kaynağındaki fan devrini hiçbir program göstermez.bazı psularda anakarta bağlamak için kablo vardır anca öyle görürsün o da pahalı psularda olan bir özellik.ekran kartı ve işlemciyi gösteriyor zaten.hdd soğutucusu mu var?4 pin molex beyaz büyük bir girişle bağladıysan programlar göstermez.
  • Peki eminmisin 70 de sorun etmeyeceğimi başka yerlere baktığımda 70-80 oldumu bişeyler olabilir dedi yani bendede sıcaklık hep 70de sabit kalmıo en fazla 73 e akdar çıkıyor sorun olmaz yani öylemi çünkü yarın aldığım yerde fan taktırcam da eğer sorun olmaz sa taktırmam
  • quote:

Peki eminmisin 70 de sorun etmeyeceğimi başka yerlere baktığımda 70-80 oldumu bişeyler olabilir dedi yani bendede sıcaklık hep 70de sabit kalmıo en fazla 73 e akdar çıkıyor sorun olmaz yani öylemi çünkü yarın aldığım yerde fan taktırcam da eğer sorun olmaz sa taktırmam

arkadaşımda 6850 var 75 derece onunki de çıkıyor 1-2 ay sonra bu kadar ısınmaz.
  • Bende zaten pcyi dün topaldım 1-2 ay geçince düzelir mi dersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normal sorun etde bu havalarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende zaten pcyi dün topaldım 1-2 ay geçince düzelir mi dersin

güçlü olup da 70 derece görmeyen kart yok şu sıralar.6000 serisi kartlar sıcaklığa çok dayanıklı hiç kafana takma.

http://forum.donanimhaber.com/m_61896201/tm.htm
  • Sıcaklıklarda kafaya takacak bir durum yok.Ben HD 7870 ile 70 derecelerde geziyorum zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.