Şimdi Ara

ekran kartı fanı dönmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, elimde his radeon hd5570 kart var.pcye takılı durumdayken ekranda görüntü oluyor, dizi film izleniyor fakat ekran kartının fanı hiç dönmüyor. Pcyi kapatıp dokunduğumda elim yandı 5 dk bekleyip aldığımda dahi yanıyordu kart. Şu an elimle çevirmeye çalışıyorum fanı fakat dönmüyor. Bunu nasıl temizleyeceğim, yoksa kirden değil de içinde diş miş mi kırılmış?[/simage]http://i.imgur.com/y96gzbF.jpg[simage]
    kartın resmini de ekliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper52 -- 13 Şubat 2015; 17:09:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dis kirilma degil de elektrik alamiyor olabilir kirmizi kablo gorunuyor onun karta giren yerinde temassizlik olabilir.elektrikciye goturun bir baksin lehim yapabilir kablo ucuna.eger olmazsa turk isi bir yontem soyleyeyim 80mm kasa fani bulun bir tane ve lastik bant ip plastik kelepce bir sekilde sogutucusuna tutturun ve fani kasa molex kablosuna baglayin.bir arkadas yapmisti forumdan bu dedigimi iyi sonuc almisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

dis kirilma degil de elektrik alamiyor olabilir kirmizi kablo gorunuyor onun karta giren yerinde temassizlik olabilir.elektrikciye goturun bir baksin lehim yapabilir kablo ucuna.eger olmazsa turk isi bir yontem soyleyeyim 80mm kasa fani bulun bir tane ve lastik bant ip plastik kelepce bir sekilde sogutucusuna tutturun ve fani kasa molex kablosuna baglayin.bir arkadas yapmisti forumdan bu dedigimi iyi sonuc almisti.

Anladım hocam. Şimdilik söktum ana kartla gelen onboardi kullanıyorum. Windows derecelendirme 1.0 dan 4.2 e yükseldi. Bir ikibilgisayarciya sordum direk yeni kart olayına girdiler en olmazsa dediğinizi yapacağım tesekkurler

• Karta göre soğutucu da alabilirsiniz zamanında x1550 kartımda olmuştu soğutucu problemi gidip yenisini almıştım 20tl ye canavar gibiydi
    Ama kolay kolay bulamazsınız gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByNostravian

Karta göre soğutucu da alabilirsiniz zamanında x1550 kartımda olmuştu soğutucu problemi gidip yenisini almıştım 20tl ye canavar gibiydi
    Ama kolay kolay bulamazsınız gibime geliyor.

Anladım,şimdi bi yere. Bıraktık kartı uygun fani varmış 20 liraya hallederim dedi bakalim artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı fanı rpm değeri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.