Şimdi Ara

EKran KArTı Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce amcamın önerisi üzerine Vatancomputer'den HIS HD5750 IceQ GDDR5 1GB 128Bit ATI ekran kartını %25 indirim olması dolayısıyla (175TL)'ye aldım.....
    Sistemin...
    ga-vm900m Anakart
    350WPsu
    1gb ram
    Intel core 2 duo e4500 2.2ghz işlemci

Asıl meseleye gelecek olursak bu ekran kartını aldım doğru birşekilde yuvasına monta ettim.Driver falan herşeyini kurdum. Daha sonra bilgisayar kendi kendini reset atmaya falan başladı.hatta bilgisayara enerji gelmesine rağmen bios'un dahi başlayamaması ve bilgisayarın uzun süreli hata sesi vermesi gibi sorunlarla karşılaşmaya başladım.

Sorunun Psu da oldugunu düşünüyorum.Genede sizin bu konu hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum (ACİL)

• psu yetmiyor büyük ihtimal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu olabilir bence 500w tak kafan rahat olsun bide 1 gb ram ve hd 5750 hiç olmaz en azından 2 gb olmalı bide işlemcine overclcok yapmanı öneririm, ekran kartı kalk gidelim diyor sistemin otur bok yeme diyor şuan ki durum...
  • Benim PSU şuan 400w sana uygun olan hd3650ydi fazla abartmıssn o sisteme 5750 gereksiz
  • Ekran kartını alırken PSU'nun Wat'ını söleseydik keşke ona göre verirlerdi.
  • abi vallaha bende ne diyeyim hep o yavşak amcam gaza getirdi beni :D
  • Arkadaşlar o zaman ben 500w lık psu ile 2gb ram alıyım.Yapacak bişey yok artık Allah kahretsin yaaa :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.