Şimdi Ara

Ekran Kartı icin yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.. Farcry, Doom 3 gibi oyunları rahat oynayabilmek için bir ekran kartı arıyorum.. Suan almayı dusundugum kart Asus-FX5700 256MB AGP8X-DDR V9570.. ama kart hakkında fazla bir bilgim yok, kartı kullanan arkadaslardan bu kartın yukarıya yazdıgım kartlardaki performansını yazarsa cok sevinirim.. Ve bu kartı Ati Radeon 9800Pro ve 9600 ile karsılastırmasını rica ediyorum.. Hangi kartı almalıyım lutfen yardımcı olun..

• 142$+KDV'ye FIC Radeon 9700 var.Fiyatına göre süper bi model.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=887 ---------------------- Bu kartın linki
    http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20031229/index.html ---- Bu da kartın performasını diğer çoğu kartla karşılaştıran link.Sayfanın en altındaki linklere basıp gerekli verileri alırsın.Kart ayrıca 9700 Pro hızlarına çıkıp o şekil de kullanılabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: mozgur

Merhaba arkadaslar.. Farcry, Doom 3 gibi oyunları rahat oynayabilmek için bir ekran kartı arıyorum.. Suan almayı dusundugum kart Asus-FX5700 256MB AGP8X-DDR V9570.. ama kart hakkında fazla bir bilgim yok, kartı kullanan arkadaslardan bu kartın yukarıya yazdıgım kartlardaki performansını yazarsa cok sevinirim.. Ve bu kartı Ati Radeon 9800Pro ve 9600 ile karsılastırmasını rica ediyorum.. Hangi kartı almalıyım lutfen yardımcı olun..

bence o karti alirsan uzulursun, cunku ayni fiyata daha performansli kartlar var, ornegin X arkadasimiz soylemis, fic9700 var. ayrica 9800Se de bir tercih olabilir.
  • Arkadaslar cok tesekkur ederim ama bana kesin bişey soleyin nolur, pek anlamıyorum ekran kartlarından sadece cok iyi oynamak istiyorum doom ve farcry ı, daha iyi performanslar var diyip bırakmayın.. bana tam olarak bi model marka verin :) cok tesekkurler..
  • Üstte verdiğim linkteki kart senin düşündüğünden çok daha hızlı.Ve fiyatı da çok uygun.Yani senin düşündüğün kartın rami 256 diye 128'lik bir karttan hızlı deöek deil.Daha iyi bir işlemciye sahip bir kartı en iyi fiyata almalısın.Ve yine yukarıda verdiğim Tomsharware linkinden 9700 çipli bir kartın hızına bak.Orada 9800,5700,5900 tüm kartlar var.Kendi kararını o zaman dahi iyi veririsin.Ama bu kart 5700'den daha hızlıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mozgur

Arkadaslar cok tesekkur ederim ama bana kesin bişey soleyin nolur, pek anlamıyorum ekran kartlarından sadece cok iyi oynamak istiyorum doom ve farcry ı, daha iyi performanslar var diyip bırakmayın.. bana tam olarak bi model marka verin :) cok tesekkurler..

e verdik ya iste yazdigimiz seyleri okumuyon mu?
  • bana da p4 1.7 384MB RD Ram'lik bi makinaya ne önerirsiniz? 9600pro düşünüyorum 2. el ama daha üst sıfır bir şey alsam daha mı mantıklı olur acaba? Bu arada kartı AGP 4X çalıştırıcam mecburen bu da bi ayrıntı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı driver yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşim o karti alirsan sonradan pişman olursun...

senin şu anda yapman gereken şey 9800pro@xt almak gigatekte varmiş yeni gelmiş bi bak istersen...

fiyati çok uygun bence parani en azindan 9800 pro yatirmalisin...

ve bütün oyunlari en ufak takilma olmadan oynamalisin...
  • ayrica makinanin ne oldunu bilmiyorum ama ram de önemli tabi böle bi ekran kartinda...psu nunda en az 300 w olmasi lazim (gerçek)

256 ramin varsa oynayamazsin bunlari...
  • tabiki 9800pro en iyisi içlerinde.alabilirsen bunu al.
  • bana da bi tavsiye etseniz yahu? p4 1.7 384 RDRAM, agp 4x için...9600pro düşünüyordum ama 9800 alsam daha mı mantıklı olur diye düşünüyorum şimdi..
  • o parayı gözden çıkardıysan 9800pro al tabikide...
  • saol sith
  • ELSA GLADIAC™ FX 736Extreme GeForce FX 5700 Ultra / FX 5700 / FX 5700 LE GPU BENCE İYİ BİR SECİM

• Bence bekle derim farcy doom3 oynamak istiyorsan ve 200$+kdv tahmini fiyat Nvidia GeForce 6600GT yakında gelir ve bu kartlar 8000 puan aliyor 3dmark
  • 128 Mb Sapphire 9800pro alırsan dediğin oyunları gayet rahat oynarsın.Diger altenatifte FİC 9700.Bilgisayarının özelliklerini de yazarsan tavsiyeler olabilir.Mesela Güç kaynağın nedir? Güç kaynağı yetmezse problemler çıkabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djx

ELSA GLADIAC™ FX 736Extreme GeForce FX 5700 Ultra / FX 5700 / FX 5700 LE GPU BENCE İYİ BİR SECİM

neye gore iyi secim? fiyat falan ver de ona gore dusunelim.
  • 255 USD
  • haa cok guzelmis 255dolara gidip fx5700ultra almak, emsalleri 160$civarina satilirken, hatta 142$'a 9700 falan bile satilirken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.