Şimdi Ara

Ekran Kartı ile İlgili Ufak Bir sorun,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran Kartımda HDMI çıkışı , Dvi ve Analog çıkışlar mevcut.Buraya kadar sorun yok :) sorun benim Ekran Kartı nı TV ye bağlamak istememden dolayı oluşuyor.Elimde ki televizyonlardan hiç birinde Hdmi bağlantısı yok.Fakat diğer bütün bağlantı türleri mevcut (S-vhs,Scart ...).Haliyle TV ile bir kontak kuramadım.Sorum şudur ; Bu durumdaki TV ve Ekran Kartı nı nasıl ilişklendirebiliriz , herhangi bir aparat bir kablo yok mu?

Bu konuları pek bilmediğimden biraz yardıma ihityacım var ilgilenen olursa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 28 Ağustos 2008; 12:19:05 >

• 5~10 YTL arası bulabilirsiniz.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4667
  • quote:

Orjinalden alıntı: Habana

Selamlar ,

Ekran Kartımda HDMI çıkışı , Dvi ve Analog çıkışlar mevcut.Buraya kadar sorun yok :) sorun benim Ekran Kartı nı TV ye bağlanamak istememden dolayı oluşuyor.Elimde ki televizyonlardan hiç birinde Hdmi bağlantısı yok.Fakat diğer bütün bağlantı türleri mevcut (S-vhs,Scart ...).Haliyle TV ile bir kontak kuramadım.Sorum şudur ; Bu durumdaki TV ve Ekran Kartı nı nasıl ilişklendirebiliriz , herhangi bir aparat bir kablo yok mu?

Bu konuları pek bilmediğimden biraz yardıma ihityacım var ilgilenen olursa sevinirim...

hocam s-video çıkışı varmı ekran kartınızın

resimdeki gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

hocam s-video çıkışı varmı ekran kartınızın

resimdeki gibi

HDMI çıkışı , Dvi ve Analog demiş. Analog deyince ben VGA olarak düşündüm.
  • @kalpakci ,

Çok teşekürler bu kabloyu nerden bulabilirim yalnız şöyle bir durumda var açıklamada ,

'Important: This will only work with VGA cards that has TV-Out function through the VGA connector.
    Check your video card's manual or manufacturer to make sure that your VGA card has TV-Out capabilities.'

Görüldüğü gibi üzerinde TV-out bulunmamakda o olsa hiçbir sorunum kalmayacak :)

• Ekran kartı ne destekliyor ben de bilmiyorum. Palit 2600 pro'yu recover hatası nedeniyle gold'a iade etmiştim.

Merakımdan soruyorum. Kullanım sırasında arada siyah ekran oluyor mu sizin?
  • Hayır , şu ana kadar pek sorun yaşamadım kartla iligili ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıkıntı verecek seviyeye ulaşmış bir sorun olarak güncelliğini korumaktadır,

çözüm yok sanırım ...
  • Son kez Güncel ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.