Şimdi Ara

EKRAN KARTI YARDIM ( GTX 960 STRIX - R9270X VAPORX )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuanda kullandığım R9 270X ekran kartı yerine ASUS GTX 960 Strix 2 GB 128 Bit kartı almayı düşünüyorum sizce doğru bir karar vermiş olur muyum?

Üstüne birazdaha ekleyerek başka kart almam mı gerekiyor?

Yardımlarınızı bekliyorum

Teşekkür ederim

• Gtx960 daha iyidir. Ancak r9 280x al. R9 280x de gtx960 dan iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FearDive kullanıcısına yanıt
    GTX960 710 liraya Asus Strix vardı o çok iyiydi ama şuan 780 800 lira bandına çıkınca tuzlu oldu.

Ayrıca 280 ' den GTA 5 ve Witcher 3 ' te daha iyi performans sunuyor aklınızda olsun. Ek nVidia ayrıcalıklarını saymıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Haziran 2015; 15:08:47 >
  • Bilgi için teşekkür ederim;

Üstüne biraz daha ekleyip başka onereceğiniz kart var mı ?

700 w Guc kaynagı kullanıyorum
  • http://forum.donanimhaber.com/m_106058533/tm.htm

satıcıdan daha önce işlemci soğutucusu almıştım, güvenilir bir satıcı. 960 gibi bir kartta referans soğutma sorun yaratmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearDive

Bilgi için teşekkür ederim;

Üstüne biraz daha ekleyip başka onereceğiniz kart var mı ?

700 w Guc kaynagı kullanıyorum

2. el GTX970
  • Bilgiler için teşekkür ederim.

Bugun pc toplayacağım arkadaşıma onada aynı karttan almak istiyorum hemde kendi kartımı yükseltmek istiyorum gerçekten ortada kaldım piyasada çok kart var ve bazıları arasında fiyat farkları uçurum seviyesinde
  • R9 280x al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bilgiler için teşekkür ederim.

Bugun pc toplayacağım arkadaşıma onada aynı karttan almak istiyorum hemde kendi kartımı yükseltmek istiyorum gerçekten ortada kaldım piyasada çok kart var ve bazıları arasında fiyat farkları uçurum seviyesinde

Sıkıntı olursa gelip sorman yeterli.
  • Evet 280x düşündüm fakat yüksek guc kaynagı ıstedıgını hepımız bılıyoruz.
    700 w sorun yaratacağını sanmıyorum ama ortada amd nvdia yazılım farkı soylentileri dolasıyor 280x iyi bir fps karşılığı verebilcek mi
  • quote:

Evet 280x düşündüm fakat yüksek guc kaynagı ıstedıgını hepımız bılıyoruz.
    700 w sorun yaratacağını sanmıyorum ama ortada amd nvdia yazılım farkı soylentileri dolasıyor 280x iyi bir fps karşılığı verebilcek mi

700w psu rahat yeter 280x'e.yazilim farki derken surucu farki demek istemislerdir nvidia'nin surucu destegi daha iyi oyun cikmadan surucu cikiyor amd ise ayda bir surucu cikariyor olay bu.280x fps olarak daha iyi olur 960'tan ve 3gb olur.4gb 960'i ucuza bulursan 800 lira gibi mesela alirsin ama 2gb alacaksan ve pahaliysa 280x de gayet guzel bir alternatif olabilir.
  • 16 sındaki tanıtıma kadar kart alma.
  • Değmez bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.