Şimdi Ara

Ekran kartım bozuldu ilgilenirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler mount and blade oynarken ekran birden masmavi oldu ve bilgisayar reset attı.Ardından normal açılıyordu fakat açılırken bazı beyaz olan kısımlar mavi-yeşil tonlarındaydı ve Hosgeldiniz yazısı tamamiyle pembe çizikler içinde doluydu hoşgeldiniz yazısını geçince monitörden görüntü alamadim lütfen yardimci olurmusunuz? (Ekran kartım Ati hd 6870 )

• Overclock yaptınız mı?
  • Hayir overlockla hic ugrasmadim ekran kartim normal ayarlarindaydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flood icin ozur dilerim fakat acil yardiminiza ihtiyacim var up up

• ekran kartınız çok ısınıyor mu?
  • Derece olarak tam bir bilgim yok ekran karti ile ilgili fakat cpu en fazla 63 gordu ..

• Bilgisayara az once format attim ve masaustunu gormeyi basardim fakat her tarafta yatay renkli renkli cizgiler var sorun ekran kartindan kaynakli olabilir mi ? Bu hafta sonu yenisi alirim :)

• fırınlamayı dene(forumda nasıl olduğu mevcut) düzelmezse yenisini al

• Garantiye gondersene arkadasim... cikar ekran kartini al onboarda gonder garantiye. illa soylemek mi lazim
  • Firinlamaya bakicam ayni zamanda ekran karti garantisi mevcut degil sistemi alali 2 yili geckin oluyor

• markasina gore ekran kartlari anakartlar ramler 3-5 yila kadar garantileri olabilmekte. 2 yil diye bizim firmalarimiz bizi uyutuyor...
  • Hmm anliyorum bilgisayari topladigim yer ile yarin baglantiya gecicem tavsiye icin tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.