Şimdi Ara

Ekran kartım bozuldu, yeni kart için yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • R7 370 ekran kartım 3 yılın sonunda bozuldu. Yerine ekran kartı alıcam, piyasanın durumuda malum zaten, hakim olmadıgım bir konu lütfen tavsiye verin.
    İşlemcim FX8300 600W PSU var. 1500civarı belki biraz daha çıkabilirim, ekran kartı önerilerinizi yazabilir misiniz? Herhangi bir modelin 10-15 tane çeşidi oluyor, hangisi daha iyi oluyor hangisini almak lazım, neye dikkat edicez, kafam biraz karışık.
    Teşekkürler.

• hocam geçmiş olsun.
    ben amd ekran kartını kullanmadığı için sadece nvidia grubunda fikir ve tavsiye verebilirim.
    bahsettiğiniz rakamlara sıfır iyi bir ekran kartı almanız açıkçası zor. ikinci el temiz 1060 6gb veya sıfır 1050ti bir seçenek olarak masada duruyor.
    çeşitlerini çok fazla önemsemeyin kartların frekans değerleri biraz aşırtılıyor hepsi bu.
    Oyuncu iseniz ve çok yoğun kullanıyorsanız ekran kartını 2 fanlı modelleri tercih etmeniz tavsiyedir. Arada sırada kullanan biriyseniz bu durumda tek fanlı modeller hem ekonomik hem de işinizi görecek cinstendir.
  • Teşekkür ederim.
    İkinci el düşünmüyorum. Dediğiniz gibi 1050TI en iyi seçenek gibi duruyor, daha üst kartlarda darboğaz sorunu olur mu o da ayrı bir problem. Amd için bilginiz olmadığını yazmışsınız ama n11 de sıfır rx570 1750TL gibi bir ilan var diğer sitelerde de bu kartın fiyatı çok daha fazla (burda niye ucuz anlayamadım) genel olarak gpucompare sitelerinde kıyaslama yapınca kart iyi gibi görüküyor.
  • RX 580=GTX 1060>RX 570>GTX 1050ti>RX 560 kartların gücü olarak sıralama iyi kötü bu şekilde. O bütçe ile en uygunu nu seç sonra bunu alacağım diye alacağın kartın linkini burda paylaş sor.
  • https://urun.n11.com/ekran-karti/msi-rx570-armor-4g-oc-4gb-amd-rx570-gddr5-256bit-P278362881

https://www.webdenal.com/asus-geforce-gtx-1050ti-4gb-cerberus-oc-gddr5-128b_969798.html

Daha önce n11 den hiç bilgisayar parçası almadım, webdenaldan birkaç kere sorunsuz siparşim oldu. Bu ikisi arasındayım şuan eğer rx570 alırsam FX8300 ile darbogaz olur mu? (webdenal da rx570 3200TL civarı iken N11 de 1750TL olması beni düşündürdü)

• calintex C kullanıcısına yanıt
    webdenal bana birkere kullanılmış tamirden dönmüş psu gönderdi bir kerede kullanılmış modem'i sıfır diye gönderdi. n11'in verdiği fiyat için riske girmeye değer. internet alışverişinde beğenmediğin ürünü geri iade edebiliyorsun zaten. şu an hatırlamıyorum belli bir günü var.
  • https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ms%C4%B1-vga-geforce-gtx-1050-t%C4%B1-4gt-oc-4gb-gddr5-ekran-kart%C4%B1-1178379.html

şipariş veriyorum ilgilendiğiniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calintex -- 4 Eylül 2018; 22:2:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.