Merhaba, İlk başta oyun oynarken bilgisayarım "mavi ekran" verdi. Daha sonra bilgisayarı açıp oyuna girdiğimde,bir video izlediğimde görüntü bir anda şöyle olmaya başladı: Şimdi bilgisayarı açarken direk mavi ekran veriyor.
Ömrümde ilk kez böyle bir ekran gördüm... Kart gitmiş yenisini al.
ömründe ilk kez böyle birşey görüyorsan neye göre kartta arıza olduğunu söylüyorsun. basit cevaplar bunlar.
arkadaşım onboard ekran kartın var ise harici ekran kartını çıkarıp bilgisayarı onboard ekran kartından çalıştırmayı dene. eğer yok ise işlemci ve ekran karının fanlarını kontrol et. eğer fanlar çalışıyor ise işlemci ve ekran kartının termal macunlarını yenilemeni tavsiye ederim. eğer sorun hala çözülmezse deneme amaçlı bir ekran kartı bulabilirsen onunla dene.
birde ekran kartı çökmez.arızalanır.
ekran kartı yuvaya tam oturmamışda olabilir yada yuvada temassızlıktan dolayı böylede yapabilir yada yüklediğiniz sürücü geçerli olan overclock ayarlarını değiştirmişse çok ısınıyordur ve bu ısınmaya bağlı görüntüler bozuk geliyordur (arkadaşta ati vardı ordan biliyorum) üstteki arkadaşın dediklerine ek olarak bu durumuda kontrol et derim
bak benim ekran kartım vardı ati 800 GTO zamanında en kral karttı kaç sene sonra ömrü azaldı çok yüklenirdim bir süre sonra oyunlardayken ekran birden bire kararmaya başladı ekran kartı yüzünden pc çalışıyordu fakat görüntü yoktu o problemi ATI tools ile çözdüm eğer kartın ati ise onu yükle ve mhz lerini düşür default değerininde altına çek eğer ati ekran kartın varsa bu dediğim senin işine büyük ihtimal yarar
mavi ekran hatası için sistem format , ekran kartı için ise sistme yeni ekran kartı tak çünkü kullandıgın ekran kart senin oyunu ve videoları birlikte acmak kadar desteklemiyor...
Bence en sağlıklısı servise gönderin böyle böyle deyin yenisi ile değiştirsinler.Garantisi bittiyse sat gitsin.
o görüntüden güzel bir duvar kağıdı olur aslında ama şaka bi yana arkadaşların dedikleri gibi ekran kartını kontrol et daha sonra da onboard ekran kartı varsa bir de onunla dene.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme