Şimdi Ara

ekran kartım mı sorunlu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle ekran kartım ile ilgili bir problemim olduğunu düşünüyorum. ASUS EAX1550 Slient/HTD 512 MB ekran kartım var. ürünün adından da belli olacağı gibi bu aletin bir fanı yok. üstündeki plaka soğutmayı sağlıyor. ancak şöyle bir durum var. bu ekran kartı normalde 79.5 derecelik bir ısı ile çalışıyor. masaüstü bekleme modundaki ısısı 79.5 derece. cod4 açıp oynuyorum. bi süre sonra sıcaklık 97.7 ye kadar çıktı. tabiki ben de ekran kartı yanar korkusuyla oyunu kapattım. bu değerler normal mi? şimdi paranoya oldu oyun açamıyorum ayrıca ekran kartı ısındıkça ufak tefek laqlar yapıyor. arada görüntü takılıyor.

ikincisi eğer bu değerler normal değilse veya bunun bir çözümü yoksa ki fan takma olasılığımız hiç yok. alttaki macunu da yeniledim ama sonuç yine aynı :( herhangi bir overclock durumu yok. sadece catalyst centerden görüntü için ince ayarlarda en düzgün görüntü için ayarları maksimuma çekiyorum.

bu ekran kartını değiştirmek istiyorum açıkçası. hangi ekran kartını alayım? 512 mb ram ve 256bit olsun istiyorum.
    ufak bir göz gezdirmeden sonra gözüme takılanlar:

Inno3D NVIDIA GEFORCE 9600GT 512MB 256BIT GDDR3 (DirectX 10) DVI+HDTV OUT PCI-E x16
    HIS ATI HD 3870 IceQ 3 512MB (256BIT) GDDR4 HDMI Dual DL DVI & TV (HDCP) PCI-E x16 2.0
    SPARKLE NVIDIA GEFORCE Calibre P888+ HM 8800GT 512MB 256BIT GDDR3 (DirectX 10) PCI-E x16 SLI OVERCLOCKED HDMI

ille bunlar olacak diye bir durum yok. bütçem 300 ytl ye kadar diyebilirim ama çok iyi bir ekran kartı içinde kesenin ağzını da açabilirim.

bu arada bilgisayarımın özellikleri:

DualCore AMD Athlon 64 X2, 2700 MHz 5200+
    Asus M2V-MX SE (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
    2 x 1GB 800Mhz Kingston Bellek
    350 Watt PSU

önerileriniz nelerdir?

• bütçe 300 se 4850 al kay kat güçlü bundan
  • arkadaşlar bugünkü son testimde en son 103.2 dereceyi gördüm. bu normal mi acaba? nfs most wanted oynarken bu dereceyi gördüm. ekran kartımı değiştireyim mi değiştirmeyeyim mi kararsız kaldım.

bana bi yol gösterin ne olur

sistemime göre hangi ekran kartını alayım tam model hatta mümkünse satın alabileceğim alışveriş sitelerini de söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemsaid -- 22 Haziran 2008; 20:53:39 >
  • arkadaşlar yok mu bir cevabı olan? karar vermem gerekiyor. ona göre hareket edicem.
  • radeon hd4850'ler yeni çıktı ve yaklaşık 200 dolar+kdv civarı bir fiyata satılıyorlar. ayrıca geforce9800gtx'lerin de fiyatı oldukça düştü. bu ikisinden birini sizin için uygun olabilir. internette çeşitli karşılaştırmalar mevcut. inceleyip kararınızı verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer_Sam -- 23 Haziran 2008; 6:48:39 >
  • arkadaşım sen o kartı neen aldınki iiiiiii deil zaten deiştir bence en azından git bi tane 3850 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: selambaba

bütçe 300 se 4850 al kay kat güçlü bundan

bu saatten sonra 250-300 ytl bütçesi olanların 4850 alması şart oldu. Başkası düşünülemez gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.