Şimdi Ara

Ekran Kartım mı Yandı Neler Oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim bir sorunum var. Ben şehir dışına çıktım bilgisayarım evdekiler tarafından yer değiştirilmiş iki kere. Evime geldiğimde bilgisayarı açmak için tuşa bastım ses geldi kasada ışık çıktı mouseuma güç geldi fakat ekrana ve klavyeye güç gelmiyordu her kablosuna baktım hepsi yerindeydi ben de bilgisayarı kapatıp içine açtım ve boşta duran 3-4 tane kablo gördüm bazılarının takılıcağı yer belliydi bazılarını da cahillik edip rastgele bir yere taktım ve çalıştırdım çalıştırdığımda kasanın ışığı yanıp söndü kasanın alt kısımlarından duman çıktı ve çok kötü bir koku vardı hemen fişini çektim 2-3 gün sonra kasaya tekrar baktım bu süre zarfında kasayı hiç bir şekilde ellemedim. Taktığım kabloları çıkardım kablolar boştayken tekrar çalıştırım ve yine aynı şey oldu ekrana görüntü klavyeye güç gelmiyordu . Ama duman falan çıkmadı. Bir arkadaş ekran kartımın yanmış olabileceğini söyledi . Ekran kartım yandıysa nasıl anlarım veya başka bir sorun olduğunu düşünen varsa görüşlerini ifade edebilir. Şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınız için

• Ekran kartının değil de PSU nun yandığını söyleyebilirim. Ekran kartı yansa bile öyle duman falan çıkarmaz. Büyük ihtimalle kısa devre oluştuğundan ötürü PSU yanmıştır.
  • McScriptS kullanıcısına yanıt
    Psu nun ordan duman çıkmadı ve psu yanmış olsa kasaya ve mouse a güç gitmez diye düşünüyorum . Ayrıca psu 2 ay önce değiştirdim. Kablolar boşta olduğu işin ekrana görüntü gitmiyor ve klavyeye güç gitmiyor olabilir mi
  • İlk yaptığındaki(yani duman çıktığındaki) kabloların bağlanış halini yapıp fotoğraflarını atarsan ve bir de şu an ki fotoğrafları atarsan yardımcı olunabilir.
  • nativen N kullanıcısına yanıt
    Sadece bir tane taktım onu da ramin yanındaki yere taktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nativen N kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafta olan 3 kablo boşta

Ekran Kartım mı Yandı Neler Oluyor ?

• Cnbkawaii C kullanıcısına yanıt
    Kablolar biraz düzensiz olmakla beraber hatalı bir takma göremedim, en iyisi bir bilgisayar tamircisine veya anlayan birine fiziki olarak kontrol ettirmeniz olacak, geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parcalari tek tek koklayip yanan yeri bulabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.