Bildirim
ekran kartım yandı onboard ekran kartını nasıl aktif ederim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisi olan yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel +
kardesim aynı sorun bendede var ekran goruntusu yok bende bilmiyom onboard aktif etmeyi
bilgisayar özelliklerini vermeden nasıl bir cevap almayı bekliyorsunuz? mesela arabanız arıza yapsa, arabanın modelini vermeden parça alabilirmisin veya tamir için birine danışabilirmisin!
Kardeşim benim bilgisayarım fujitsu laptop başka özelliğini bilmiyorum.sen bana şunu söyle ekran kartım yanmış bu onboardı yaptığımda görüntü gelirmi.bide nasıl onboardı yaparım Allah rızası için yardım et.
Kardeşim öğrenirsen lütfen banada söyle Allah rızası için
Kardeşim benim bilgisayarım fujitsu laptop başka özelliğini bilmiyorum.sen bana şunu söyle ekran kartım yanmış bu onboardı yaptığımda görüntü gelirmi.bide nasıl onboardı yaparım Allah rızası için yardım et.
laptopmu ? -
Evet kardeşim
o zaman iş yaş olmaz ekran akrtı anakart ile birleşiktir ekran kartı yanınca anakartı değiştiriyorsun ama ekran kartı yanmamaışta olabilir servise verin -
Arkadaşlar ekran kartim yanmamis biraz kurcaladım sonunda açtım ama bi sorun var pc yi açınca şu yazı geliyor no bootable device insert boot disk and press any key.biosa girmiyor.ne yapmayalıyım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows nt bu sürücüyü biçimlendiremiyor
- format atarken disk görünmüyor
- page fault in nonpaged area
- google silinen şifreleri geri getirme
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- udf dosyası nasıl açılır
- ekran kartı resetleme
- telefon şarj olmuyor
- biosa nasıl girilir windows 10
- windows ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X