Şimdi Ara

Ekran kartım yandı pc hangi oyunları kaldırır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ekran kartım yandı yeni bir ekran kartı alana kadar hangi oyunları oynayabiliim

pc özelliklerini belirttim.
     Ekran kartım yandı pc hangi oyunları kaldırır Ekran kartım yandı pc hangi oyunları kaldırır

• yunuspapa Y kullanıcısına yanıt
    şunu alsana hocam geçici olarak da olsa çok iyi oyun oynatır sana medium civarı her oyunu oynarsın:

180tl ye R7 250 ;)

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

ya da ikince el daha da ucuza bulabilirsin tabi. ama bu yukarda dediğim seni epey götürür iyi bi ekran kartı alana dek.

bak high da bf4 bu kartla :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 29 Temmuz 2014; 16:21:19 >

• Counter strike 1.4-1.5-1.6, half life, quake 3, fifa 2000 ve 90 lar serileri, midtown madness, gta 1 oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 29 Temmuz 2014; 16:16:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Counter strike 1.4-1.5-1.6, half life, quake 3, fifa 2000 ve 90 lar serileri, midtown madness, gta 1 oynayabilirsin.
    thekınght dostum ben bu işlerden o kadar anlamam attığın ekran kartı benim pc me uygunmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuspapa

thekınght dostum ben bu işlerden o kadar anlamam attığın ekran kartı benim pc me uygunmu

hatta sana önerdiğim 2 gb olanı ;) bu videodaki 1 gb.

pc nin cpu-z ile bi SS sini atsana bana. ona göre söyleyecem de.

bi de sen bütçeni söyle alabilecek ona göre bi kart öneriyim sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 29 Temmuz 2014; 16:25:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

hatta sana önerdiğim 2 gb olanı ;) bu videodaki 1 gb.

pc nin cpu-z ile bi SS sini atsana bana. ona göre söyleyecem de.

bi de sen bütçeni söyle alabilecek ona göre bi kart öneriyim sana.

Alıntıları Göster
    buyur bi bakta bana yardım et bütçemde 150-200 arası

• quote:

hocam bi de mainboard sekmesi varya cpuz de . bi de onun ss sini rica edecem sonra 200 ty ye kadar en iyi kartı yazacam sana ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hocam bi de mainboard sekmesi varya cpuz de . bi de onun ss sini rica edecem sonra 200 ty ye kadar en iyi kartı yazacam sana ;)

Alıntıları Göster
    buyur kardeşim

• quote:

buyur kardeşim

hocam dediğim gibi en uygunu o senin için. baktımda sakın kaçırma her oyunu oynatır sana medium, hatta arada bir high. çok övmüşler kartı. 180 tl ye bu performans süper valla. hele bf4 te filan canavar valla :) bi de son kez PSU markası ve kaç watt söylersen tam garanti olsun. güç kaynağı yani.

Alacağın kart bu hocam tekrar yazayım :

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 29 Temmuz 2014; 16:44:38 >

• quote:

quote:

buyur kardeşim

hocam dediğim gibi en uygunu o senin için. baktımda sakın kaçırma her oyunu oynatır sana medium, hatta arada bir high. çok övmüşler kartı. 180 tl ye bu performans süper valla. hele bf4 te filan canavar valla :) bi de son kez PSU markası ve kaç watt söylersen tam garanti olsun. güç kaynağı yani.

Alacağın kart bu hocam tekrar yazayım :

Alıntıları Göster
    biraz bekleticem bakıp söylerim

• quote:

300 watt ve üstü çalıştırır hocam. o civarda mı bi bak bakalım. ;) süper f/p bi kartın olur ve fiyatı da çok ucuz ;)

Bu da ekran kartının kutudan çıkarılma videosu :

bu da daha detaylı ve ürünü gösteren video :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 29 Temmuz 2014; 16:53:01 >

• quote:

quote:

300 watt ve üstü çalıştırır hocam. o civarda mı bi bak bakalım. ;) süper f/p bi kartın olur ve fiyatı da çok ucuz ;)

Bu da ekran kartının kutudan çıkarılma videosu :

bu da daha detaylı ve ürünü gösteren video :

Alıntıları Göster
    bu kardeşim 300 W yazıyor ama sen yinede bak bi fotoğrafın kaliteside fazla iyi değil ama idare et

• quote:

bu kardeşim 300 W yazıyor ama sen yinede bak bi fotoğrafın kaliteside fazla iyi değil ama idare et

kaldırır hocam ;) ama ilerde paran olunca en az bi 450 watt filan al.

• yardımcı olduğun için sağ ol bide ekran kartını alana kadar oynayabileceğim zaman geçirebileceğim düşük grafıklıde olsa oyunlar önerebilirmisin.

ekran kartını maaşımı aldığım zaman alıcam yaklaşık 3 hafta sonra
  • quote:

quote:

kaldırır hocam ;) ama ilerde paran olunca en az bi 450 watt filan al.

Alıntıları Göster
    ya hocam şimdi baktım da en az 400 olsun diyolar. 300 kaldırır ama kaldıramama gibi durumlarda olur yazmış. ayrıca 6 pin güç kablosu gerekiyomuş psu dan çıkan sende varmıdır bilemeyiz. sana aslında psu + ekran kartı da alabiliriz tabi paran varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 29 Temmuz 2014; 17:01:37 >

• quote:

ya hocam şimdi baktım da en az 400 olsun diyolar. 300 kaldırır ama kaldıramama gibi durumlarda olur yazmış. ayrıca 6 pin güç kablosu gerekiyomuş psu dan çıkan sende varmıdır bilemeyiz. sana aslında psu + ekran kartı da alabiliriz tabi paran varsa.

Alıntıları Göster
    psu o kadar pahalıya benzemiyor eğer çalışmama gibi bir durum olucaksa ilk psu alırım sonrada ekran kartını alırım bunları bırak bana oyun öner

• quote:

psu o kadar pahalıya benzemiyor eğer çalışmama gibi bir durum olucaksa ilk psu alırım sonrada ekran kartını alırım bunları bırak bana oyun öner

hocam sana psu da öneriyim ben bundan aşağısını alma :

http://www.vatanbilgisayar.com/zm400-le-serisi-4000w-guc-kaynagi.html#yorumlar 78 tl ye gerçek 400w ;)

yani 183+78 = 261 tl ye sana canavar gibi bi pc yapmış oluruz ;)

oyunlara gelecek olursak eski pc de oyunları unuttum. güncel oyunlar için zaten yukardaki ikiliyi alman gerek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 29 Temmuz 2014; 17:10:07 >

• quote:

quote:

hocam sana psu da öneriyim ben bundan aşağısını alma :

http://www.vatanbilgisayar.com/zm400-le-serisi-4000w-guc-kaynagi.html#yorumlar 78 tl ye gerçek 400w ;)

yani 183+78 = 261 tl ye sana canavar gibi bi pc yapmış oluruz ;)

oyunlara gelecek olursak eski pc de oyunları unuttum. güncel oyunlar için zaten yukardaki ikiliyi alman gerek :)

Alıntıları Göster
    tamam teşekkürler dediğin gibi yapıyım bi verdiğin tavsiyeler iyi dediğin gibi önerdiğin ekran kartı 250 den aşağı satılmıyormuş çok sağ ol

• quote:

tamam teşekkürler dediğin gibi yapıyım bi verdiğin tavsiyeler iyi dediğin gibi önerdiğin ekran kartı 250 den aşağı satılmıyormuş çok sağ ol

Alıntıları Göster
    psu 300 w olursa ne gibi sıkıntılar çekerim bunuda sorayım bari
  • quote:

psu 300 w olursa ne gibi sıkıntılar çekerim bunuda sorayım bari

Alıntıları Göster
    aynı fiyata powercolor ın gddr5 li versiyonu var.http://www.vatanbilgisayar.com/r7-250-oc-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.