Şimdi Ara

Ekran Kartımdan garip sesler geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1.5 ay önce Vatan'dan aldığım 7850HD sapphire OC'siz modelinde sorun yaşıyorum. Mesela herhangi bir renk değişiminde veya oyunda internet sayfalarında hatta videolarda ekran kartından tıkırtı şeklinde sesler geliyor. Daha önce yaşayan biri var mı garantiye mi yollamam lazım ?

• İmkânınız varsa başka bir kartla veya varsa onboard ekran kartı ile deneyip sesin tam olarak ekran kartından geldiğini saptayın derim.
    Eğer tespitiniz doğruysa kartın detaylı fotoğraflarını çekerek garantiye verin, değişim isteyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmurteam -- 23 Mart 2013; 2:00:07 >
  • çekirge sesi kıvamında falan mı yoksa ?
  • olsa olsa fan tıkırtı yapıyordur? çığlık sesi gibi bir ses geliyorsa vrm bölgesinden geliyordur, sapphire kartların çoğunda dandik malzeme kalitesi yüzünden o sorun yaşanıyor.
  • Bendende o çekirge sesi geliyor dediğiniz çığlık gibi.
    Yani ben çekirge diyorum bazen oyunda falan naturel ortam oluşturuyor hayal güdünce falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeycruez

Bendende o çekirge sesi geliyor dediğiniz çığlık gibi.
    Yani ben çekirge diyorum bazen oyunda falan naturel ortam oluşturuyor hayal güdünce falan

Çekirge istilası oldu bizim kartlarda anlaşılan :D aynen çekirge gibi. aba rahatsız ediyor. :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Harddisk ten sesler geliyor YARDIM
    15 yıl önce açıldı
    ses tek hoparlörden geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.