Şimdi Ara

Ekran Kartımın Fanı Durdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar,sorunum aynen başlıkta belirttigim gibi,Power Color marka 7850 ekran kartımın fanı durdu,ekran kartı calısıyor ve yüksüz haldeyken ısınmıyor,28-29 derecede gayet güzel calisiyor ama herhangi bir oyun vb. açtıgımda ısınıyor ve alet kendini kapıyor.Merak ettigim şey ise tek care yeni bir fan almak mıdır,eger öyleyse ne alınmalı ne yapılmalıdır,şimdiden teşekkürler.

• fanın kablosu kopmuştur belki bir bak lehimle halledilecek bir şeyse iyi olur çünkü ekran kartı fanları pek bulunan ürünler değil ve kartın yarısı kadar fan'a mı vereceksin.. kablodan değil diyorsan soğutucudan fan kısmını ayırabiliyor musun diye bir bak.demiri kalsın üzerine 92mm kasa fanı tak iple lastikle gibi.
  • Hocam bugun gelip açtım kartı,fan ölmüş.Dedigin gibi kasa fanını biraz kıra büke sıgdırdım,plastik kelepceylede iyice bi yapıstırdım.Sonuç bekledigimden de iyi.Full yükte 50-53 civarı oynuyo sıcaklık eline saglık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan924

Hocam bugun gelip açtım kartı,fan ölmüş.Dedigin gibi kasa fanını biraz kıra büke sıgdırdım,plastik kelepceylede iyice bi yapıstırdım.Sonuç bekledigimden de iyi.Full yükte 50-53 civarı oynuyo sıcaklık eline saglık.

ben fikir verdim senin eline sağlık sağlam yapmışsın demek ki 50-53 hiçbir şey değil yani o kart için.kartım çok ısınıyor diyenlere tavsiye edilebilir aslında demek ki sürekli dönen büyük kasa fanı olunca daha bile iyi oluyor.işlem tamam güle güle kullan.
  • cihan924 kullanıcısına yanıt
    Valla helal size hocam, verilen fikirle kendi pratikliğinizi birleştirip bu işi çözmüşsünüz çok sevindim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara büyük bi fikir ve yöntem sunmuş oldunuz. Umarım bir daha aynı sorunu yaşamazsınız. Saygılarımla.
  • quote:

Hocam bugun gelip açtım kartı,fan ölmüş.Dedigin gibi kasa fanını biraz kıra büke sıgdırdım,plastik kelepceylede iyice bi yapıstırdım.Sonuç bekledigimden de iyi.Full yükte 50-53 civarı oynuyo sıcaklık eline saglık.

Fotoğraf atabilir misiniz? Merak ettim yaptığınız şeyi
  • quote:

resim(foto) alalım merak ettim doğrusu sıcaklıklar çok iyi valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Fanı Kablosu Koptu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

quote:

resim(foto) alalım merak ettim doğrusu sıcaklıklar çok iyi valla

Hocam Aynen söyle kusura bakmayın iş güç,anca bakabildim.Eskisinden daha sessiz bu arada
     Ekran Kartımın Fanı Durdu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.