Şimdi Ara

Ekran kartımın fanı içine göçtü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartım ASUS EAH4650 Series ve bilgisayarın ekran kartı çok ısınıyordu. bende nedeni ne diye bakayım derken ekran kartının fanı içine göçmüş bir şekilde çalışmaz bir halde duruyordu. her oyunda kapanıyor sıcaklıktan bunun için ne yapmam gerekiyor bir yardım ederseniz sevinirim.

• denizreiz1 D kullanıcısına yanıt
    Sıcaklıktan olabilir.
    söküp ayni fandan bulup başka birtane takınca düzelicektir
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi hoşta , ben internette Asus EAH4650'Nin Fanı bulamadım. Ve fan tamamen kırılmış olduğunu öğrendim . Yenisini alcam ama nerden bulamıyorum . bi yardımcı olursanız çok hoş olur

Ayni buyukluk ayni capta olmasi yeterli ayni marka model olnasi sart diil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanı sök üstünde ki metal soğutucuyu deldiğinle bi kasa fanı bağla ver 12V gitsin. Ben de bi 9800GT vardı öyle yapmıştım uzun süre kullandım çin malı dandik fanlar aynı sorunu verir yeterince soğutmazlar.
  • hknkck kullanıcısına yanıt
    Hocam iyide bunların dışındaki kasasını nasıl bulcam yada altından direk termal macun ile monte mi edicem ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heatsink e tuttur bi sekilde yeter illa iceriye gomuk olmasına gerek yok. Maksat hava sirkulasyonu olsun herhangi bir fanı tornavida ile heatsinke tutturu ver.
    Uygun büyüklükte soğutucu alıp mevcut olan soğutucuyu fanı ile çıkarıp macunu yenileyerek yerine bu soğutucuyu takıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.