Şimdi Ara

EKRAN KARTINI GÖRMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba oyun benim ekran kartımı bir türlü görmüyor option da sadece intel HD yazan ana kart gri bir şekilde sabit ss alamıyorum print screana bastığımda her ne hikmetse boş masa üstünün resmini çekmekte

asus xX550L nootbok ile oynuyorum ekran kartım gf 720m rocoil yaptım en son güncelleştirmeleri yükledim oynun exe . dosyasını seçip varsayılan olarak Nvidia ekran kartımıda seçtim ama bir türlü oyuna girdiğimde optionda görünmedi

intel ana kartı ile oynayıncada aşırı sınıyor soba gibi meret.

lütfen konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi

• Ekran kartı yeterli derecede iyi olmadığından gözükmez oyun açılıyorsa sorun yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jelyj3on

Ekran kartı yeterli derecede iyi olmadığından gözükmez oyun açılıyorsa sorun yoktur.

yani gf720m ekran kartı bu oyun için yeterince iyi değilmi ?
  • Hocam orada çıkmasına gerek yok ekran kartının ek özelliği falan yok oyun kasmıyorsa sıkıntı değil. Print Screen çekmeyeceksin başka bir tuşu olması lazımdı.
  • quote:

Hocam orada çıkmasına gerek yok ekran kartının ek özelliği falan yok oyun kasmıyorsa sıkıntı değil. Print Screen çekmeyeceksin başka bir tuşu olması lazımdı.

kasma yok oyunda fakat aşırı ısınma söz konusu nootbook un sol yanındaki havalandırma neredeyse el yakacak seviyede ısınıyor

hani belki ekran kartımı görmesini sağlarsam bu ısınma olmaz dıye düşündüm
  • Yok hocam notebooklar öyle soğutucu şart oluyor maalesef ekran kartına takılma boşuna :) Bir ara içini temizleyebilirsin. İnternetten ısınma sorunlarına dair çözüm arayabilirsin iyi günler dilerim.

Edit: Bu arada her şeyi en düşük ayarda oynamanızı tavsiye ederim pc yükünü azaltırsınız böylece. Ayrıca görev yöneticisinde arkaplanda çalışan boş uygulamaları vb. kapamanızda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şapkalı Kedi -- 5 Temmuz 2015; 20:58:39 >
  • quote:

Yok hocam notebooklar öyle soğutucu şart oluyor maalesef ekran kartına takılma boşuna :) Bir ara içini temizleyebilirsin. İnternetten ısınma sorunlarına dair çözüm arayabilirsin iyi günler dilerim.

Edit: Bu arada her şeyi en düşük ayarda oynamanızı tavsiye ederim pc yükünü azaltırsınız böylece. Ayrıca görev yöneticisinde arkaplanda çalışan boş uygulamaları vb. kapamanızda fayda var

eyvallah saolasın zaten ayarlar menemumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • print scren icin oyunda f8 e bas.

belgelerimde games/path of exile içindeki product config içindeki texture quality 2 yap(3 de yapabilirsin ama oyunda goruntu kalitesi düser)

ayarlardan gölge, ekran sarsıntısı vs ne varsa kapat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

print scren icin oyunda f8 e bas.

belgelerimde games/path of exile içindeki product config içindeki texture quality 2 yap(3 de yapabilirsin ama oyunda goruntu kalitesi düser)

ayarlardan gölge, ekran sarsıntısı vs ne varsa kapat.

zaten option ta ne kadar ayar azaltımı seçeneği varsa uyguladım dediğin textur kalitesinide uygulucam saol
  • merhaba arkadaşlar benimde sorunum var 4gb ram Intel(R) Pentium(R) CPU G645 @ 2.90 Hz (2Cpu) işlemci var 2gb ekran kartı Directx 11 ve bu sistemle en küçük oyunlarda bile kasıyor yardım lütfen
  • arkadaşlar bide path of elixeyi steamdan indirdm oyun açılırken şu hataları veriyor The D3D device has a non zero reference count meaning some objects were not released bunu gördükten sonra tamama basıyorum ve failed resetting Directed 3D device objects diyor bir daha tamama basıyom DXUT Create Device Failed biraz konuyla alakasz ama lütfen cevaplayın hemen hemen her oyunda buna benzer erorler veriyor açılan bazılarıda kasıyor bi önceki mesajımda bilgisiyarın özelliklerini verdim acil yardım

• Laptop güç tasarrufu modundayken ekran kartını kullanmaz ayarlardan performans moduna alman gerekiyor.@Gundabat @kage16

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin350

Laptop güç tasarrufu modundayken ekran kartını kullanmaz ayarlardan performans moduna alman gerekiyor.@Gundabat @kage16

Dogru cevap. Bende bunu yazacaktim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.