Şimdi Ara

Ekrana görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus m5a99x evo anakart,16 gb g skill ram,500w high power güç kaynağı,fx 6100 işlemci ve dark evo kasa aldım.Montajı yaptım fakat monitor e görüntü gitmiyor.Ekran kartım eskiden kullandığım hd5670 ekran kartı.Kartın üzerinde iilemci ledi yanıyor.Normal anakartın leedi yanıyor.Vga Led' i yanmıyor.Sorunun nereden kaynaklandığını çözmüş değilim.Ram kaynaklıkmı ekran kartı kaynaklımı çözemedim.Bios falan hiç biyer gelmiyor. 0 Görüntü yani.Yardımccı olabilecek birileri varsa sevinirim :)

• ramlerın ayrıntılarını verırmısınız .. kac parca ram var ve mhz lerı nedır ?
  • 4 parça 4x4 yani. 1866 mhz. anakart 1866 yı normal o.c suz kaldırması lazım zaten. Tek olarakta denedim yediremedim :) çift denedim slotları değiştim vs :)

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94851
  • anladım .. baya inceledim anakartı işlemcilerın bır kısmında atıyorum 1600 mhz ye kadar destek verıyor gıbı bişiler vardır belki diye ama ..haklısınız o.c olmadan 1866 yı destekliyor .. aslında goze çarpan olumsuz bişi görünmüyor .. ben kablolarınızı bir daha kontrol etmenizi tavisye ederım ..belki gözden kaçan bişi vardır ... bunun dışında işlemciyi söküp tekrar yerine takma durumunuz varsa deneyin ..

..birde jumper ile reset deneyip makınayı acın değişecek mi durum bakalım .. jumpere 3-4 e takıp açın sistemi sonra kapatın tekrar 1-2 ye takın ..

bu arada hdd ışıgı yanıyor mu ? fanlar çalışıyor mu ?

ekran kartınızda da sorun olabılr ..bozuk değildir ama bu sistemde sorun çıkarmışdır.. başka bir kartla açılıyormu diye deneme imkanınız varmı bilmiyorum işin içinden cıkamassınız bunuda birşekilde deneyebılrsınız ..

aklıma şimdilik bunlar geliyor

..bu arada ekran kartının güç girişi takılı sanırım ?

• Sorun işlemci kaynaklıymış tam oturmamış sanırım çıkarıp taktım düzedi.Tavsiye ve destegin için tesekkürler iyi geceler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü Gelmiyor.
    13 yıl önce açıldı
    Ekrana Görüntü Gelmiyor
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.