Şimdi Ara

Ekranda çizgiler Yardım ilk defa pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekranımda çizgiler oluştu tahminen ekran kartından çok açık kalıyor pco yüzden ısınıp olmuş olabilirimi oyun açtığımda grafikler birbirine giriyor belli bi süre sonra ekran donuyor sadece ok oynuyor kapatıp açmak durumunda kalıyorum ve pc çalışmaya başlıyor ama ekran hep kararık duruyor pc bi süre kapalı kaldığıktan sonra açmaya başladığımda çalışmaya devam ediyor .ama ne yazıkkı ekranda çizgiler devam ediyor

• şu sabiye bi yardım plss
  • Cevabın için teşekkür ederim Masaüstü kullanıcısıyım pc yi bayağı zorladım ekran kartının fanı durmuş tozdan ve öyle ısınmış çizgiler çıktığında temizledim fan çalışmaya başladı ama çok geç oldu sanırım bi çaresi varmı acaba over clolck dediniz onu nasıl becerebilirim
  • eğer overclock yaptıysan onu default ayarlara getir demiş arkadaş.. becermene gerek yok :)).. + şu anda bi sorun yoksa kullanmaya devam edblrsn kartını
  • Hayır overlock yapmamıştım . sanırım ekran kaartının miladı doldugarantiye götürdüğümde sen buna xp kurmuşsun ( wista yüklüydü alırken ) arızaya bakmaları için wista yüklenmesi gerekiyor para alınır dedi bende vermedim bunu yapanda vatanbilgisyar tün alışverişlerimi ordan yapıordum artık ordan alışveriş yapmamda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.