Şimdi Ara

ekrandaki tuhaflık hakkında yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • palit 8600gt+ aldım birkaç gün önce.fakat bazı sorunlar fark ettim.tavla oyunu sırasında taşlardaki renk değişimi dikkatimi çekti.bazı oyunlara girdiğimde ise tam açılmaya yakın mavi bir ekran verip reset atıyor.tavla oynadığım sıradaki resmi aşağıya aktarıyorum.bilgilendirirseniz çok sevinirim.acaba nvidia 3d ayarları ile ilgili bi sorun mu var onu mu yapmalıyım?tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VzSs -- 9 Nisan 2008; 19:23:20 >

• sorun hakkında bilgisi olan yok mu acaba
  • bu sorunu tek yaşayan benim galiba :(
  • Netten driverini yenile.
  • yeniledim fakat fark eden birşey olmadı ne yazıkki
  • garantiye gotur ver bence bole kullanma bi sure sonra daha buyuk sorunlar olabiir
    yeni almıssın bole kulllanmak zorunda değilsin
    sorun yok derlerse soyle yine yazılımsal ise baska cozum onerileri gelir belki
  • ramin böyle bişey yapması mümkün mü acaba yüksek fpsde cs oyununa girdiğimdede donmaya başlıyor opengl modunda.
  • sisteminin özelliklerini yazmaldan soru soruyorsun.

pc de kaç ram var _=?
  • quote:

Orjinalden alıntı: andac_bagtir

sisteminin özelliklerini yazmaldan soru soruyorsun.

pc de kaç ram var _=?

aynen ve sadece ram değil sistemin genelini yazarsan çözüm bulmaya çalışalım.
  • gigabyte ds3l anakart
    p830 işlemci
    512*2 ram var oem
    cooler master rc690 kasa
    ve palit 8600gt+ ekran kartı var

daha önce ati x800gto ekran kartı kullanıyordum arada donuyordu sistem ve daha sonra vpu hatası veriyordu ekran kartı devre dışı kalıyordu ekran kartından kaynaklanıyordur diye palit aldım bundada donduğu zaman birdaha düzelmiyor bazen donuyor 3-5 saniye ses takılı kalıyor ve düzeliyor bazende tam donuyor reset atmak zorunda kalıyorum.bu hata yüzünden kasayı ve anakartı yeniledim.daha sonrada ekran kartı aldım.ramlerden kaynaklanabileceğini tahmin ediyorum ondada değilse işlemciyide değiştiricem tek tek parçayı yeniledim resmen bu sorun yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VzSs -- 10 Nisan 2008; 19:20:07 >
  • bi çözüm yok sanırım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.