Ekranımda saydamsı olarak, yatay olarak hareket eden bir çok çizgi var. Bazen artıyor ,azalıyor veya hızlanıp yavaşlıyor. Telefonu ve hoparlörleri uzaklaştırıyorum fakat hala çizgiler var, Bir nevi azalma olsada bitmiyor.
Çok süredir var bir çare bulamadığım için hala devam etmekte. Bir arkadaşımın monitörünü (LED) taktığımda hiç bir sorunla karşılaşmıyorum titreme flan hiç birşey yok.(hoparlörler ve telefon yanında olmasına rağmen)
Sorunun ilk çıktığı zaman çözünürlüğü değiştirdiğim zamandı. Çözünürlüğü en yükseğe çıkarmıştım ve bir anda monitör mü kaldıramadı ne olduysa pembe gibi çizgiler geldi. Sonra Ekran kartını değiştirdim. Nvidia dı
Powercolor Ati Radeon HD5670 aldım. Taktım . Driver larını yükledim ve hala sorun devam etmekte. Monitörden mi veya kablosundan mı kaynaklanıyor acaba? Anlayamadım. Bir Cevap bulamazsam Yeni bir monitör alacağım
Şimdiden Teşekkürler.
- SS Koyun Daha iyi Yardımcı olalim
mesut789M
kullanıcısına yanıt
Monitörünüzün modeli ve çözünürlüğü nedir ? CRT mi, LCD mi ?
Yazdıklarınıza göre sorunun monitörde olduğu gözükmekte, eğer; çözünürlükle alakalı bir sıkıntı olduysa ve monitör eskiyse, miyadını doldurma gibi bir durumla karşılaşmış olabilirsiniz.
Monitördeki pixeller ölmüş gibi. Benim bi arkadaşımda da vardı ekranda dikey çizgiler vardı pembe - kırmızı gibiydi renkleri sanırım sizinkide aynı .
Sanırım LCD Vestel. Evet Biraz eski 5-6 sene birşeydi. Çözünürlüğü en yüksek yaptığımda çizgiler biraz olsun azalıyor.
Birde kendi monitörümde oyunda arasıra kasmalar yaşıyorum fakat arkadaşın monitöründe (Casper WS 18,5) Oyun 3D gibi gösteriyor ve donmuyor. @R£DSTON£
mesut789M
kullanıcısına yanıt
Muhtemelen monitörünüz miyadını doldurmuş gibi gözüküyor.