Şimdi Ara

Ekranımdaki Çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün ekranımda çizgiler çıkmaya başladı fakat ekranı biraz aşağı ya da yukarı oynatınca geri gelebiliyordu görüntü. Ben de ekranla anakart arasındaki bağlantıyı sağlayan flex data kabloda temassızlık olabilir diyerek kabloyu değiştirdim fakat problem çözülmedi. Flex data kablonun ekran paneline girdiği kısma dokununca görüntü geliyor, geldiyse gidiyor. Kablonun diğer kısımlarıyla oynadığımda bir sıkıntı yok. Sonra ekranı çok hafif büktüğümde de görüntü gidiyor ya da geliyor. Öyle sert bükmüyorum ama yanlış anlaşılmasın.

Yani sıkıntı büyük ihtimalle ekran panelimde. Çöp mü oldu şimdi bu ekran arkadaşlar? Sıkıntı sadece flex data kablo girişinde olsa ekranı hafif büktüğümde görüntüye bir şey olmazdı gibi geliyor. Ekranın kendisinde galiba bir problem var. Sizce bu ekran ikinci el olarak hala satılabilir bir durumda mıdır? IPS LED ekran sıfırı 800 lira. Bilgisayar modeli Lenovo Ideapad 510-15IKB. Problem flex data kablosundaki girişte ise bile ekranın sadece bu kısmı değiştirilebiliyor mu? Değiştirilirse maliyeti ne kadar olur?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.